Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ma ovo si ne 100 nego 1000 posto u pravu ma ajde bre.. pa kuća je rupa bez dna .. uvek imaš posla znaš kako je kod mene sat pre dolaska gostiju sve mora biti na mestu e onda ja dolazim na red i to je već tako unazad 20 godina .. nema priče.. o problemima.. politika i to samo zezanje i pesma o ovim drugim temama mozemo pričati drugi put jel tako-tako je ![[35-makeup.gif] [35-makeup.gif]](./images/smilies/35-makeup.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Sredjivam samo kada znam da ce doci gosti koji nisu cesti A ovi gosti svaki dan,pa nashi smooo sta ima veze ako vide malo prasine,malo paucine, ma nista strasno:)) Bitno je nokte nalakirat ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Sređujem radi sebe...jer volim da mi je uredno...i to nema nikakve veze sa praznicima...msm,kod mene je tako...
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Senka pričamo uopšteno fakat je da žene sebi natovare 1001 posao pred neko slavlje ako se odrzava sve kako treba onda nema potrebe padati na nos i raditi jedan posao 2 puta
Megi ti ko moji klinci, hahahaha
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MeGi je napisao: Sredjivam samo kada znam da ce doci gosti koji nisu cesti A ovi gosti svaki dan,pa nashi smooo sta ima veze ako vide malo prasine,malo paucine, ma nista strasno:)) Bitno je nokte nalakirat ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Tako je..svoji smo  Jos na kraju kazem, haj sad svi skupa da ovo sredimo..ko ce oprati ovolike case, i sudje...svak po nesto i jos im uvalim smece da mi iznesu kad krenu..kao usput im je kontejner haha  nista strasno:)))
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
kako mozete toliko da pricate
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ne samo ovde... Na podforumu Muškarci pitaju muškarce non stop vode priče... Svaki drugi post njihov... eto šta ti je današnja žena...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
pa kad smo žene šta da ti kažem ![[manikir.gif] [manikir.gif]](./images/smilies/manikir.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
juhu momci tko vas je zvao da dodžete ![[fen.jpg] [fen.jpg]](./images/smilies/fen.jpg)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|