Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: aha hahahah reko opet sam nesto propustila  pohvaljuem Mraya...odlican je...ne mislim na plocice, nego onako ko vam je to? hmmmm..kazete ..plocice.... ![[sinulomu.gif] [sinulomu.gif]](./images/smilies/sinulomu.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
Julia je napisao: Molena je napisao: aha hahahah reko opet sam nesto propustila  pohvaljuem Mraya...odlican je...ne mislim na plocice, nego onako ko vam je to? hmmmm..kazete ..plocice.... ![[sinulomu.gif] [sinulomu.gif]](./images/smilies/sinulomu.gif) ![[handtaschenkrieg.gif] [handtaschenkrieg.gif]](./images/smilies/handtaschenkrieg.gif) otjes opet da sanjash forum? To je jedan kulturan mladitj ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
SJAJNA je napisao: Julia je napisao: Molena je napisao: aha hahahah reko opet sam nesto propustila  pohvaljuem Mraya...odlican je...ne mislim na plocice, nego onako ko vam je to? hmmmm..kazete ..plocice.... ![[sinulomu.gif] [sinulomu.gif]](./images/smilies/sinulomu.gif) ![[handtaschenkrieg.gif] [handtaschenkrieg.gif]](./images/smilies/handtaschenkrieg.gif) otjes opet da sanjash forum? To je jedan kulturan mladitj ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) mora da prica o canetu
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

|
SHE je napisao: SJAJNA je napisao: Julia je napisao: Molena je napisao: aha hahahah reko opet sam nesto propustila  pohvaljuem Mraya...odlican je...ne mislim na plocice, nego onako ko vam je to? hmmmm..kazete ..plocice.... ![[sinulomu.gif] [sinulomu.gif]](./images/smilies/sinulomu.gif) ![[handtaschenkrieg.gif] [handtaschenkrieg.gif]](./images/smilies/handtaschenkrieg.gif) otjes opet da sanjash forum? To je jedan kulturan mladitj ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) mora da prica o canetu hebo te Cane.. ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ne pricam o njemu
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahahahah Sjajnaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahah 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
pa ko je na forumu sem njega fin ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

|
SHE je napisao: pa ko je na forumu sem njega fin ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) ima jedan.... ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
mora da dolazi kad ja nisam tu ![[smiley1298.gif] [smiley1298.gif]](./images/smilies/smiley1298.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
SHE je napisao: pa ko je na forumu sem njega fin ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) Ja sam fin. Isao sam tamo na onaj forum da prenesem tvoje pozdrave a nisi mi rekla ni hvala.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ahaaa,da i ti nisi jedan od onih kojima sam iznajmljivala nik za forum nemoj da te vidi sanja i braca kako pricas sa mnom odma ce da te ban p.s.pozz Lunu
|
|
|
|
|
|