| Autoru |
Poruka |
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Iskra je napisao: Trile je napisao: pravilo je da Iskra , danas se ti i ja ljubimo samo pa kako  pa tako, aj povrati , pa se ope' vrati pa ce se ljubakamo
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Iskra je napisao: vuja kojic je napisao: a jel svraćala nuša možda ? ne ona obično dodje posle tebe ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif) teško da ko dođe posle mene 
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
pobeze zeleni,pij
gde je dzek? nadjem ja oma drugog
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
casual, Iskra, Miss Јelenа, Мала Лажо, Molena, Najgora, SHE, Trile, Vujokojicu...
Дамама рукољуб, фрајерима скидам шапо! Како је Триша почо да приштеђује, ја поно мало да се присмочимо. Ајд што не даје, још ми пред носом мазну флајку Ђоке Даниловића!
Ко воли домаћу клеку? М?А да вас не пресече, има и мало грицкалица:Приђите, послужите се! Уф.... Искрена, јел могу ја да седнем поред тебе? М?
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Trile je napisao: Iskra je napisao: Trile je napisao: pravilo je da Iskra , danas se ti i ja ljubimo samo pa kako  pa tako, aj povrati , pa se ope' vrati pa ce se ljubakamo VI ste mene pomešali ko zna skim ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) jes dosla?
_________________ Omnia Tempus Habent
Poslednji put menjao Trile dana 22 Feb 2013, 00:25, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
добра ноћкица мачићи ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) и Оцо мој ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
MAD kakva gozba kako da ne biče mi zadovoljstvo ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
teta iskrice kako ste večeras?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Вучица je napisao: добра ноћкица мачићи ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) и Оцо мој ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|