Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 22 Jul 2025, 11:11

Autoru Poruka
Molena
Post  Tema posta: Re: Sta bi vas trenutno obradovalo?  |  Poslato: 14 Sep 2014, 22:07
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

samo ušuškavanje [smiley2544.gif]
''pa kad se stisnem uz tvoje toplo dupe, meni je super'' ... reklo bi hladno pivo.

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Sta bi vas trenutno obradovalo?  |  Poslato: 15 Sep 2014, 09:26
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13

Čaj...od jabuke s cimetom...mmmm...

tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Sta bi vas trenutno obradovalo?  |  Poslato: 15 Sep 2014, 09:38
Korisnikov avatar
*VIP*

juce sam trebala biti obradovana
ali prc
kada X kao nepoznanica ne moze da se rijesi pa ostaje X
kako iritantno [rolleye.gif]
Molena kozo jedna !

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Sta bi vas trenutno obradovalo?  |  Poslato: 15 Sep 2014, 09:40
Korisnikov avatar
Laki

Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12

Molena je napisao:
''pa kad se stisnem uz tvoje toplo dupe, meni je super'' ... reklo bi hladno pivo.

ja sam se...heeeeeee

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Sta bi vas trenutno obradovalo?  |  Poslato: 15 Sep 2014, 09:42
Korisnikov avatar
*VIP*

ja se nisam :(

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Sta bi vas trenutno obradovalo?  |  Poslato: 15 Sep 2014, 18:21
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

novi telefon
kad svi imaju viber i macka toma hocu i jaaaaaaaa

Vrh
MAD BOOKSELLER
Post  Tema posta: Re: Sta bi vas trenutno obradovalo?  |  Poslato: 15 Sep 2014, 20:07
rang
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33

да љубакам двоје женскиња са форума... наизненично

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Sta bi vas trenutno obradovalo?  |  Poslato: 16 Sep 2014, 08:59
Korisnikov avatar
*VIP*

pa kad zavrsis s njih dvoje sigurna sam da postoji i treca
msm cisto da ti ne dosadi jedno te isto...
onoooo muska filozofija :D ... nije da on hoce, ali tako mu u genima/hormonima/mudima ili nesto trece,cetvrto
whatever [fuckanje.gif]

Vrh
MAD BOOKSELLER
Post  Tema posta: Re: Sta bi vas trenutno obradovalo?  |  Poslato: 16 Sep 2014, 13:50
rang
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33

Molena je napisao:
pa kad zavrsis s njih dvoje sigurna sam da postoji i treca. msm cisto da ti ne dosadi jedno te isto... onoooo muska filozofija :D ... nije da on hoce, ali tako mu u enima/hormonima/mudima ili nesto trece,cetvrto... whatever
[fuckanje.gif]

О чему ли ти пишеш, срећо... Да се ниси мало занела?
Овог тренутка пишеш као да је овај форум стварни живот.
А ово је само опсена.
Сликарским језиком, ово су само крокији, скице, вежбање руке, сенчење као техника стварања рељефности...

Као да Вукосава пише о стварним догађајима? Додуше, она се на својој гузи стварно њише седећи за тастатуром... замишља, ствара другу стварност, лепшу од ове свакодневице. Волео бих да ујутру с леђа видиш ту слику Вукосаве, топлес, са сатенским креветским чаршавом обавијеним око бокова, како се њише и набада по тастатури својим прстићима са дугим скерлетним ноктима...

А ја својим кратким сликама, овде исписаним, само плакнем мождане вијуге од смрада мисли које покушају да ми наметну као ментални код... За секунду замислим вас две у мазном загрљају, или ЕДИТ како тарлаха са марамом везаном на кубански начин... Малу Лажу како се устремљује да Вукосаву штипне за замамну гузу!

Шта бих радио када бих признао да у стварности не постојите ни ти ни Вукосава, ни Лажа. Да не постоји ни МАД. Само обични људи наше свакодневнице, кућа-посо, бицикло, телефони, „Јаааао, што сте ви дииивни, директоре!“ градски превоз са 65 степени Целзијусових, без 'лада, риџвеј, дебела комшиница коју боле леђа па вас моли да је „макицо измасирате у пределу...“, недојебана безгруда кучка од председнице са печатом збора станара, идиоти који вас у пролазу, као случајно очешу по сиси или дрпну одозада, забалавели клијенти који дрско буље директ у твој деколте, знајући да мораш бити љубазна према клијенту, пекар који ти ували бајат леба, да се не баци, а теби онда пукне па му се најебеш шест генерација предака и најмање три генерације потомака, не занемаривши притом ни унуче на сиси!...

[fuckanje.gif]

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Sta bi vas trenutno obradovalo?  |  Poslato: 16 Sep 2014, 14:13
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07

[586385.gif] vec obradovana...
Madovo opisivanje kako treba biti svestan da je forum za zezanje i opuštanje a ne mesto gde se živi.
Lepo rečeno Mad ali moraš da razumeš da neko ne može to da odvoji,
jednostavno zaglibiš ovde jer nemaš život ili se izgubiš negde usput, kad zalutaš na forum.
Za svakog treba vremena (kao meni što je trebalo).

(smajli k o u Mada, što sviruće)

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu