Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Minnie je napisao: Minnie je napisao: ..e da..kad pomenu boju...oću i ja da budem crvena. ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) .recimo...pa valjda sam zaslužila da vam budem svima bog i batina...svima... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ..ovo moram da citiram..ostaće neviđeno, stra' me... ![[wave-smiley.gif] [wave-smiley.gif]](./images/smilies/wave-smiley.gif) Ne pali više ta crvena boja ništa...vidjela si kako su Astru nagrdili...
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..hmhm..oću onda žutu boju... ma ima da ih nabrajam do jutra..msm boje...sve dok me ne obojite.... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
I dalje pitam gde je Megili?
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Ko diro Andjelku da ga zviznem jednom da se pusi c c c
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Zasto je Oleg banovan kada svi znamo da nije clon? Kome nije hteo da se dodvori, ili tako nesto?
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
Komsinica je napisao: Zasto je Oleg banovan kada svi znamo da nije clon? Kome nije hteo da se dodvori, ili tako nesto? Meni pokazuje da jeste klon,postupili smo samo po pravilniku. A to što sam boldovala...je samo tvoje mišljenje...ne možeš tako napisati SVI... Ako je oleg ajk,kao što je tvrdio,neka aktivira taj nick...eno ga u admin panelu... Ili su oni podaci gore samo zbog toga što je neko mislio da mene može zavarati?
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Astra je napisao: Komsinica je napisao: Zasto je Oleg banovan kada svi znamo da nije clon? Kome nije hteo da se dodvori, ili tako nesto? Meni pokazuje da jeste klon,postupili smo samo po pravilniku. A to što sam boldovala...je samo tvoje mišljenje...ne možeš tako napisati SVI... Ako je oleg ajk,kao što je tvrdio,neka aktivira taj nick...eno ga u admin panelu... Ili su oni podaci gore samo zbog toga što je neko mislio da mene može zavarati? A sto mislis da tebe neko hoce i moze da zavara? Ajk je na starom forumu, idi vidi. Momak je sasvim na mestu, rekla sam ti ko je i ja sam to saznala juce, ostalima necu jer ne treba da ih interesuje. Pa onda razmisli da li mu treba pruziti sansu da se druzi sa nama. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
Ne kapiram, jesu li klonovi dozvoljeni ili zabranjeni?
|
|
|
|
|
lOOla
|
|

Administrator

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05 Postovi: 1388
|
MrPhact je napisao: Ne kapiram, jesu li klonovi dozvoljeni ili zabranjeni? Наравно да су забрањени.
|
|
|
|
|
|