Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
da ce srce da me strefi od uzbudjenja...ponekad
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
...da se ne pokvari...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
...da ne slomim zub dok jedem baklavu koju je baka napravila...
(Zatekao sam poneku ljusku, uh)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Jao Žex...pazi na zub...ja sam danas živac vadila iz jednog... ![[13uh.gif] [13uh.gif]](./images/smilies/13uh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Uh, ja sam davno vadio živac iz jednog zuba i to bez anestezije... Kaže mi doktorka da će me jako zaboleti ako bude bez anestezije, a kratko će trajati ili ću sa anestezijom, a dugo će trajati... Ja odabrao ovo prvo.... uh, samo kad se setim
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Meni je prije dva dana stavila neki lijek (iako to ona zove otrov) da mi umrtvi živac...i danas je prošlo bezbolno...a jako me bilo strah... 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ja se sećam da je prvo nešto petljala sa onim testericama sa kojim je turpijala neki deo zuba, a onda je sa nekim instrumentom izvadila živac koji me je zaboleo samo tako.... Posle vađenja živca nisam osetio ništa... I dan danas je tako
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
....ovoga o cemu njih dvoje gore pisu.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
petka ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|