Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Znam samo ako bi bilo neko takmicenje hedonista...da bih se prijavila i bila ucesnik ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Evo počinju prijave za novi regionalni Big Brother...pa tko voli, nek izvoli! ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
možda razmislim ako ide Gigi ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
e pa sad.. ovo su več doco muzičke zelje ako svi idu ondaK ču i ja ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ajmo...možda nas sve prime!  Ako mi je frendica prošla audiciju za Kolo sreće...mogu i ja za BB. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Ma kako da ne ! Evo odma krecem 
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Ne bih nikada...ali volim da gledam... ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Nikita je napisao: Ma kako da ne ! Evo odma krecem  čekaj me idemo tugeder ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
da.. da ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif)
|
|
|
|
|
|