Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Snow je napisao: jel su vam uveli sankcije nemci?? Ma mislim da nisu,i da su danas postigli dogovor,bez sankcija...sankcije su i bez sankcija,,,ahhahaha
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Da li neko zna sta predstavlja ovaj strik? Prvo sam mislila da je neobicna reklama za neku predstavu, ali mislim da nije posto ima na jos jednom mestu ahahhaha a bas me zanima 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
oleg
|
|

rang

Pridružio se: 21 Jun 2013, 00:12 Postovi: 352
|
MeGi je napisao: Da li neko zna sta predstavlja ovaj strik? Prvo sam mislila da je neobicna reklama za neku predstavu, ali mislim da nije posto ima na jos jednom mestu ahahhaha a bas me zanima  Megi mislim da se radi o prilagodjavanja grada NS osobama sa posebnim potrebama.(slepi,u kolicima ...)Skoro da sam siguran da je to.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Hvala Onda se izvinjavam sto sam stavila smajli. Cak sam pomislila da mozda ima veze sa tim , da je sprdnja nekih ljudi na osnovu ovog sto su uhapsili Matijevica i Aleksandar gradnju sto su ostetili grad za nekoliko miliona.
|
|
|
|
|
oleg
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Hvala Onda se izvinjavam sto sam stavila smajli. Cak sam pomislila da mozda ima veze sa tim , da je sprdnja nekih ljudi na osnovu ovog sto su uhapsili Matijevica i Aleksandar gradnju sto su ostetili grad za nekoliko miliona. Nije,zagledaj se u sliku pa ces videti.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ebo gledam. Vidim da visi neka iscjepana roba.
|
|
|
|
|
oleg
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Ebo gledam. Vidim da visi neka iscjepana roba. A ne vidis stepenice i pored njih uspon za kolica.Bilo neki dan na razglednici o tome.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
AAAAAAAA Vidiiiim, vidis treba to povezati. Ima jos na jednom djelu grada. Ok , hvala na odg sad mogu i drugaricu obavjestiti o cemu je rec.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Mislim da štrik sa prljavim vešom daje neku drugu poruku. I ne vjerujem da to ima veze sa usponom za kolica. Samo je lokacija takva kakva je. 
|
|
oleg
|
|

rang

|
|
|
|
|