Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
FIFA je kaznila Šimunića 10 utakmica neigranja + zabrana dolaska na svetsko prvenstvo u Brazilu u formi navijača. E tako i treba... Neka se Balkanci konačno nauče ponašanju i neka svakome bude za nauk da je propagiranje fašizma, prizemnog nacionalizma, ksenofobije jednostavno neprihvatljivo ponašanje koje može da bude dostojno samo osobe koja je rasla u pećini. Poklič ''Za Dom Spremni'' je ustaško-fašistički poklič koji je naravno zabranjen. Zamislite kada bi na utakmici reprezentacije Nemačke Bastijan Švajnštajger uzeo mikrofon u ruke i kada bi se obratio publici sa ''Arbeit'', a publika mu uzvraća sa ''Macht Frei''... Šimunić sigurno neće izvući pouku, a o publici i da ne govorim.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Tako je Žex...sa svim što si napisao se slažem u potpunosti... ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ko je Simnunic?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
MeGi je napisao: Ko je Simnunic? Ma neki pavijan iz hrvatske reprezentacije koji umesto da je bio na časovima istorije, verovatno je 'vato zjale u školskom dvorištu. E Megi, Megi... On je šalabajzer zadojen mržnjom, a tek publika... Oni su posebna priča... Još gledam naslove ''Bahato, divljački...'' Ti naslovi su povodom odluke da se Šimuniću zabrani odlazak na SP... Dviljački je to što je Šimunić izjavio, ali kod nas je sve naopačke...Balkan je to
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Bolje da ćutim .. oma mi skoči živka ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Mojnetovi biseri ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Žex je napisao: MeGi je napisao: Ko je Simnunic? Ma neki pavijan iz hrvatske reprezentacije koji umesto da je bio na časovima istorije, verovatno je 'vato zjale u školskom dvorištu. E Megi, Megi... On je šalabajzer zadojen mržnjom, a tek publika... Oni su posebna priča... Još gledam naslove ''Bahato, divljački...'' Ti naslovi su povodom odluke da se Šimuniću zabrani odlazak na SP... Dviljački je to što je Šimunić izjavio, ali kod nas je sve naopačke...Balkan je to slažem se za Šimunića čovjeku fali obrazovanja, kulture itd... samo, nije li glupo da FIFA i ine kvazi važne institucije svoje zubiće pretežno bruse na jadnim i malim zemljicama tipa Kroejša tu svi imaju kriterij i znaju što i kako treba a radi li se nekim slučajem o nekoj velesili, e tu već treba arbitraža, najmanje sud u Strazburu dok se to sve ne zataška...fuj...
|
|
|
|
|
|