Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Uh Žex...pobogu... Nije mi jasno u koju svrhu je napravljen taj video???
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Osnovna svrha je dokazivanje teze da je čovek nastao od majmuna. U stvari čisto sumjnam da bi se i majmuni ovako ponašali. Maltretirati starce je nedopustivo. Zašto nije stau u gard ispred nekog 30-ogodišnjaka ? Jadni su baš
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Bruka za tu djecu,i za tu školu...strašno...vide li to njihovi roditelji 
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Čačanska Gimnazija imala je veliku reputaciju. Samo najbolji đaci mogli su da uče u toj školi i obično su svi redom bili dobri učenici. Pošto je školstvo potpuno propalo kriterijumi su naglo opali i sada imamo gomilu odlikaša koji su svoje petice zaradili tako što su im roditelji mahali eurima ispred nastavnika još u osnovnoj školi. Mene sramota njihove sramote Roditelji i samo roditelji su direktni krivci za ovak'e kretene sa snimka. Ova karikatura odlično pokazuje stanje nekad i sad 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
U mom gradu je srećom drugačije...gimnazija drži nivo bez obzira na sve što se na ovim prostorima preživjelo...i jako sam srećna zbog toga... A i druge škole također...
|
|
Žex
|
|

rang

|
15 godina tom gimnazijom vlada jedan partijski moljac koji gleda samo novac (Čak se i rimuje) Nema boljitka dok se stvari ne saseku u korenu, a do tada spremimo sveće jer mrak je sve gušći
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Žex je napisao: Moji sugrađani idioti. Ove treba prvo dobro išamarati, a posle motiku u šake i na okopavanje njive pošto za školu definitivno nisu. https://www.facebook.com/photo.php?v=63 ... =2&theaterPogledajte klip i slobodno se zgražavajte Jbt al ga ovi preterashe
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
U pravu si Megi... Mislili su da budu zanimljivi, a ispali su odvratni. Bez imalo ukusa... Bućkuriš Otac od ovog debila predaje na jednom fakultetu... Eto
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
koliki luft madrac, bokte a jes stvarno kako mogu tako, ovaj skoci a onaj jadan odletio
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|