Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
joj sto lazes
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
teme za goste cak imaju i plus minus ,kad ovi redovni ne znaju ceniti ono stop imaju mozda ce gosti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
moj najveci utisak danasnjeg dana...su moji monolozi na forumu.... dosla na forum da se ispricam sama sa sobom.. lepo smo se sporazumele..sad idem da spavam
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Gledajuci ko dolazi na forum, sticem utisak da akcija "Grom" za hapsenje dilera droge nije uspela. Niko sa forumsa nije uhapsen. A ja sam siguran da ih ovde ima i da bas oni truju nasu decicu.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Radisav_Oluja je napisao: Gledajuci ko dolazi na forum, sticem utisak da akcija "Grom" za hapsenje dilera droge nije uspela. Niko sa forumsa nije uhapsen. A ja sam siguran da ih ovde ima i da bas oni truju nasu decicu. pa tebe dugo nije bilo...izgleda te pustili
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jos mi gori u ustima od indijske hrane...spicy do zla nikad vise!
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
jel to bas od hrane ? ili, ko zna, ajde razmisli
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
prihvatit cu tvoj savjet i razmisliti ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
uvijek bio i ostao gentliment ... ah
|
|
|
|
|
|