Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Boss je napisao: Ej, ako sam zaboravio samo da vas podsetim da sam najmlađi. ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Sad cemo posladi neku mamu da ti promeni pampers ako si se ukakio ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Mozda si jaci, al mladji nisi! ![[plezisee.gif] [plezisee.gif]](./images/smilies/plezisee.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
MeGi je napisao: Mozda si jaci, al mladji nisi! ![[plezisee.gif] [plezisee.gif]](./images/smilies/plezisee.gif) Nije od tebe ni jači ![[dzokac2.gif] [dzokac2.gif]](./images/smilies/dzokac2.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Just je napisao: MeGi je napisao: Mozda si jaci, al mladji nisi! ![[plezisee.gif] [plezisee.gif]](./images/smilies/plezisee.gif) Nije od tebe ni jači ![[dzokac2.gif] [dzokac2.gif]](./images/smilies/dzokac2.gif) sunce moje milo:)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Spavalica je napisao: vuja kojic je napisao: gde mi upadnemo.....bolje da ćutim Rasturismo tolike brakove,sta je za nas jedna veza ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) hahahaha ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) baš tako
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Megi sa 3 forumasa svaki dan brise patos... 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Spavalica je napisao: Megi sa 3 forumasa svaki dan brise patos...  Sta je za mene Cak Noris, ko Boske za tebe, mala bebica:)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Ma moze ona i sa trideset forumasa, samo kad je krene hiihihihi
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Just je napisao: Ma moze ona i sa trideset forumasa, samo kad je krene hiihihihi Nisi ni ti naivna ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Sad nemam super moći ![[girl_witch.gif] [girl_witch.gif]](./images/smilies/girl_witch.gif) , pa sam bezopasna, jel tako megi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|