Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 15 Avg 2025, 12:14

Autoru Poruka
Žex
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 24 Okt 2013, 19:56
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Eeee i ja sam se takođe nagled'o ženskih dupeta u Subotici... ;)
To su bili dani... I ne samo nagled'o ;)

Vrh
Mojne
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 26 Okt 2013, 04:01
Korisnikov avatar
mojne

Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41

phpBB [media]

Vrh
Iskra
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 26 Okt 2013, 14:24
Korisnikov avatar
kure nane moj milane

Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17

našla ja kad da menjam boju kose )bljuc.)

Slika

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 29 Okt 2013, 15:42
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

ubrzano kucanje srca.

Vrh
Iskra
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 29 Okt 2013, 15:44
Korisnikov avatar
kure nane moj milane

Molena je napisao:
ubrzano kucanje srca.

imaš aritmiju ?

Slika

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 29 Okt 2013, 15:45
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

moguce da je i to...sumnjam na nesto drugo ;)

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 29 Okt 2013, 16:03
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Lijepo i sunčano vrijeme koje je izmamilo dosta ljudi napolje,pa su i bašte kafića prepune.

Vrh
Iskra
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 29 Okt 2013, 19:34
Korisnikov avatar
kure nane moj milane

razgovor sa prijom [13uh.gif]

Slika

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 30 Okt 2013, 13:03
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

Citiraj:
Ljubav prema klubu ne poznaje granice. Čak ni udaljenost od preko 1.700 kilometara ne može da umani ljubav koju Milorad Kotlaja oseća prema Partizanu. Ovog momka smo imali priliku da upoznamo kada je stigao u Kazanj iz Moskve takođe autostopom. Sada kreće u novi poduhvat. Student 4. godine žurnalistike u Moskvi kreće u utorak u novu avanturu. Iz glavnog grada Rusije do Kijeva takođe autostopom kako bi stigao da gleda meč Partizana protiv Budiveljnika koji se igra u četvrtak. - Od ranog detinjstva sam posebno vezan za crno belu boju. Kad god bi igrao naš voljeni klub, kod dede, čije ime nosim, bi se u Podgorici okupila čitava porodica i pola komšiluka da gleda Partizan i reprezentaciju. To je bilo burno navijanje, vika, dreka, radovanje... kao na stadionu. Čak i oni koji ne prate sport znali bi da Kotlaje slave pobedu. Partizan za mene predstavlja porodičnu tradiciju. Dok nisam otišao na studije u Moskvu, sa ocem sam pratio svaki meč. Sada se snalazim kako znam i umem - rekao je Kotlaja za SPORTAL.RS veče pre polaska na put. Ovaj rođeni Podgoričanin na studijama u najvećoj zemlji sveta će nam poslati i fotografije iz ovog poduhvata koje ćemo u sredu, kada očekuje da će stići do Kijeva, objaviti.

danas...

Citiraj:
Milorad Kotlaja je ispunio obećanje! Krenuo je utorak oko 13 časova autostopom iz Moskve do Kijeva kako bi bodrio Partizan protiv Budiveljnika u petak i u ranim jutarnjim časovima se već u sredu obreo glavnom gradu Ukrajine. Momak za kojeg nije problem da pređe 800 kilometara naoružan samo palcem kraj autoputa dao je primer mnogima koji često nalaze hiljadu i jedan razlog da ne dođu ni u Beograd na mečeve crno-belih (misli se pre svega na fudbalere, košarkaši imaju veliku i vernu podršku, prim. aut.). Student žurnalistike na 4. godini Univerziteta u Moskvi je tako upisao i drugu recku, jer je posle autostopa do Kazanja, kada je bodrio fudbalere Partizana protiv Rubina istim načinom stigao i do Kijeva, gde će u petak biti podrška košarkašima Duška Vujoševića protiv Budiveljnika.
- Promenio sam četiri automobila i tri kamiona. Ljudi koji su me vozili su prvo bili iznenađeni samom činjenicom da sam krenuo autospotom do Ukrajine, a kada su čuli razlog mog puta u Kijev bili su u čudu. Dva vozača prate redovno Evroligu i naglasila su da je Partizan sila u košarci. Poželeli su mi svi do jednog srećan put i pobedu Partizana. Imao sam sreće da od grada Kaluga uhvatim kamion direktno do Kijeva - rekao je za SPORTAL.RS Kotlaja i zamolio nas da prenesemo njegovu zahvalnost "braći Grobarima" za podršku koju su mu pružili putem poruka i komentara na našem sajtu.

"na kraju sveta da igra partizan on nikada nece ostati sam..."
to je velika, velika ljubav...

phpBB [media]

Vrh
MAD BOOKSELLER
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 31 Okt 2013, 12:02
rang
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33

Чуо сам да АМС и ЈАТ данас свим женама бесплатно врше технички преглед метли. Похвално.
Рано јутрос је једна плавуша на Ади погрешно слетела у језеро, уместо на слетну стазу!

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu