Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Nigdje,osim na pp. Zar i ti lažeš... Pepejišem ponekada... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ne, nikada..ta je cast pripala tebi. a naci cu gdje si pisala i pomenula ga javno. pa znas i sama sta ti je covjek rekao i zasto se naljutio na tebe hehehe...jer ga uzimas nepotrebno u usta i tamo gdje ne treba...a ti se kao samo salis , juhuuuuuu  Necu vise da pisem s tobom...nije mi zanimljivo.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Molena je napisao: ne, nikada..ta je cast pripala tebi. a naci cu gdje si pisala i pomenula ga javno. pa znas i sama sta ti je covjek rekao i zasto se naljutio na tebe hehehe...jer ga uzimas nepotrebno u usta i tamo gdje ne treba...a ti se kao samo salis , juhuuuuuu  Necu vise da pisem s tobom...nije mi zanimljivo. Ne mogu tu ništa...ti meni nikada i nisi bila zanimljiva... ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Senka je napisao: Molena je napisao: pa ti prva pominjes Zocu....mogu te ja napomenuti ako si zaboravila  samo budi pravedna...ako vec provodis to sto provodis. i ako te nije pogodilo..sto si obrisala. a ja koliko sam razumjela ono nije ni napisano da bi se neko uvrijedio cisto je izneseno misljenje o nastaloj situaciji...ocito da ti ne odgovara to misljenje pa si obrisala. Pozdravi Astru od mene i neka kaze Senki da je bila bolja dok je slikice ljepila ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Ja njega nigdje nisam pomenula osim Komšinici na pp. Situacija je isforsirana,i na nju sam još noćas stavila tačku. To je moje pravo. Ima ovde hiljade tema,pronađite se u njima. Ako želite,ako ne...nikom ništa... Ko je Zoca? Ti i ja nismo nikada spominjale nikakvog Zocu, koliko me secanje sluzi.
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Nema sto ja ne znam i sto bi ja pitala 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Dragi moji forumasi.. Posto sam ja deo ovog KOLEKTIVA i kao uzaoran a nadasve pametan forumas koji je ovde maltene od otvaranja ovog divnog mesta, a zbog privatnih obaveza bila sam odsutna...MOLIM nekoga KOMPETENTNOG da me ukratko izvesti o nekim predhodnim rekla BIH nemilim dogadjajima.. Unapred zahvalna i s postovanjem vasa JUlia ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Kakvog sad Zocu...? Krsna slavo..ovde gore nego sto sam mislila.. Pa dobro breeeeeee ostavim vas na par dana i kurslus napravite aj sad..da cuje teta sta je bilo..jedan po jedan 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
I ja se pitam ko je Zoca.
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
de posaljite i meni to sto je napisano i obrisano da budem u toku
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Julija mozes li da paste ovdje na foprum onu pesmu sto smo jednom oslikavali za takmicenje tvoju secam se da je bila prediiiivnaaaa treba mi da se pohvalim na fb da sam ja napisala ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|