|
Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Владимирко одок да хрчем поздрав, лепа ти ноћка а сјутра јошре лепши дан ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Вучица je napisao: Владимирко одок да хрчем поздрав, лепа ти ноћка а сјутра јошре лепши дан ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif) Lepo spavaj
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Dobro veče!! Vidim da se forum ugasio. Kičma foruma, takozvana elita ili kako ih ja nazvah VIP-ovci su sjebali sami sebe. Usisao ih forum kao crna rupa. Kad sam pričao Senki ne pustaj dizgine nego udri po labrnji ona nije htela da sluša. Nije se drzala one "ni po babu ni po stričevima" i eto šta se dogodilo. Slagao bih kad bih rekao da mi ne nedostajete, čak i oni sa kojim nisam pisao mi fale, a fale mi i bivši prijatelji i neprijatelji. I, kuda sada Simoviću!? što reče jedan naš počivši komentator. Pa nigde, forumi polako odumiru, potisnuli su ih neke nove društvene mreže. Želim da se okupite ponovo, a mene ako se setite, setite, ako ne ja ću doći nepozvan.
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
vuja kojic je napisao: Dobro veče!! Vidim da se forum ugasio. Kičma foruma, takozvana elita ili kako ih ja nazvah VIP-ovci su sjebali sami sebe. Usisao ih forum kao crna rupa. Kad sam pričao Senki ne pustaj dizgine nego udri po labrnji ona nije htela da sluša. Nije se drzala one "ni po babu ni po stričevima" i eto šta se dogodilo. Slagao bih kad bih rekao da mi ne nedostajete, čak i oni sa kojim nisam pisao mi fale, a fale mi i bivši prijatelji i neprijatelji. I, kuda sada Simoviću!? što reče jedan naš počivši komentator. Pa nigde, forumi polako odumiru, potisnuli su ih neke nove društvene mreže. Želim da se okupite ponovo, a mene ako se setite, setite, ako ne ja ću doći nepozvan. nedostajes... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Добра ноћ другови и другарице ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) мишевима само ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
#онајосећајкадтеопалипесмапомозак ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Majestic-12 [Bot] i 49 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|