Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
pa, protivnik je i veci i jaci od mene... a ne bih fizicki da nasrcem, gubim u startu, jedino da mu skocim za vrat xaxaxaxa al nisam mislila to, al ajd sad.
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
треба ми... ал није за јавност... даклеМ, морам сам да се одлучим а нешто ми се нећка ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Вучица je napisao: треба ми... ал није за јавност... даклеМ, морам сам да се одлучим а нешто ми се нећка ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif) ne odlucuj se u fazi neckanja  kako civilizirano i ozbiljno razgovarati s 'matorim' covjekom koji je nepismen i neobrazovan bez zavrsene skole? ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: kako civilizirano i ozbiljno razgovarati s 'matorim' covjekom koji je nepismen i neobrazovan bez zavrsene skole? ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) Ne razumem zašto je to teško ? Ako je nepismen i neobrazovan ne znači da je necivilizovan. Jel' taj stariji čovek bezobrazan i bahat, pa ne znaš kako da postupaš ili je samo neobrazovan ? Ukoliko radite na konstruisanju svemirskog broda odmah prekini svaki kontakt sa njim, a ako je normalan razgovor u pitanju slobodno se opusti ![[bwave1.gif] [bwave1.gif]](./images/smilies/bwave1.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Žex je napisao: Molena je napisao: kako civilizirano i ozbiljno razgovarati s 'matorim' covjekom koji je nepismen i neobrazovan bez zavrsene skole? ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) Ne razumem zašto je to teško ? Ako je nepismen i neobrazovan ne znači da je necivilizovan. Jel' taj stariji čovek bezobrazan i bahat, pa ne znaš kako da postupaš ili je samo neobrazovan ? Ukoliko radite na konstruisanju svemirskog broda odmah prekini svaki kontakt sa njim, a ako je normalan razgovor u pitanju slobodno se opusti ![[bwave1.gif] [bwave1.gif]](./images/smilies/bwave1.gif) hahahahhaha...I love you majke mi  :** zaboravila sam dodati 'a pokupio svu pamet svijeta' ma borim se nekako ko divlja lavica,a nije ni dzaba napisano ono 'civilizirano' cini mi se nemoguce kako god pokusavala pa cu i odustati 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: Žex je napisao: Molena je napisao: kako civilizirano i ozbiljno razgovarati s 'matorim' covjekom koji je nepismen i neobrazovan bez zavrsene skole? ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) Ne razumem zašto je to teško ? Ako je nepismen i neobrazovan ne znači da je necivilizovan. Jel' taj stariji čovek bezobrazan i bahat, pa ne znaš kako da postupaš ili je samo neobrazovan ? Ukoliko radite na konstruisanju svemirskog broda odmah prekini svaki kontakt sa njim, a ako je normalan razgovor u pitanju slobodno se opusti ![[bwave1.gif] [bwave1.gif]](./images/smilies/bwave1.gif) hahahahhaha...I love you majke mi  :** zaboravila sam dodati 'a pokupio svu pamet svijeta' ma borim se nekako ko divlja lavica,a nije ni dzaba napisano ono 'civilizirano' cini mi se nemoguce kako god pokusavala pa cu i odustati  Bio sam u nedoumici šta da napišem. Malo si me zbunila sa pitanjem, ali kako vidim taj čovek je i necivilizovan i nepismen i neobrazovan. Ako je tako onda prekidaj svaki kontakt. Ne pokušavaj, nije vredno I love you too ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Stariji covek, a nedokazan Pa sta znam... mozes da pokusas da ignorises, to je nekako i najbolje. Ali sta ces ukoliko to ne urodi plodom? Posebno ukoliko ti je svakodnevno u vidokrugu, pa prosto ne mozes da ga zaobidjes. Ne pricaj sa njim, nabodi ga! ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahha svakodnevno mi u vidokrugu, ali jos malo i to sto kazes..ko ga *ebe!!! 
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Kako da ubedim Moli da je Lepi grome moj intimna canzona? ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Znas kako...tako sto ces da je otpjevas..i od nacina tvog pjevanja, prenosenja emocija u toj pjesmija cu shvatiti  prosto k'o pasulj hehe
|
|
|
|
|
|