Autoru |
Poruka |
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
samo bezobrazne reci... 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Anja je napisao: ![[images/smilies/chock.gif] [images/smilies/chock.gif]](./images/smilies/images/smilies/chock.gif) boze moj...pu pu
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Naopak je napisao: Anja je napisao: ![[images/smilies/chock.gif] [images/smilies/chock.gif]](./images/smilies/images/smilies/chock.gif) boze moj...pu pu Da se pomerim sa mesta ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
mrdni malo  hehehe
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Svasta cu ovdje napisati kada budem imala vremena he he. Kako brate niste naucili i svi neke 'losine' pominjete..nemoguce da niko nije nista dobro i fino do suformasa naucio ( osim od Pitta naravno  ), cuo, upoznao sebe na neki nacin u nekim drugacijim uvijetima...svasta jbt. Nije da sam htjela, i nije da mi je nesto wow..ali nije bas da nisam nista naucila, spoznala, iskusila...kao i u zivotu, ima finog , ima i loseg...ali oboje je skola i nesto se nauci.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: Svasta cu ovdje napisati kada budem imala vremena he he. Kako brate niste naucili i svi neke 'losine' pominjete..nemoguce da niko nije nista dobro i fino do suformasa naucio ( osim od Pitta naravno  ), cuo, upoznao sebe na neki nacin u nekim drugacijim uvijetima...svasta jbt. Nije da sam htjela, i nije da mi je nesto wow..ali nije bas da nisam nista naucila, spoznala, iskusila...kao i u zivotu, ima finog , ima i loseg...ali oboje je skola i nesto se nauci. Jedva čekam taj post ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Kažu da uvijek, pri svakoj evaluaciji, treba krenuti od onog pozitivnog (to sve kažu na mom faksu, slažem se s njima). Prva dobra stvar koju želim istaknuti, a naučila sam na forumu novi su kolači. Zaslužna: Laya! Dakle, putem foruma imala sam priliku dodatno razviti jednu od svojih životno-praktičnih djelatnosti. A praviti dobre kolače, nije mala stvar - dobar kolač može staviti osmijeh na svačije lice! Izdvajat ću ja još puno stvari...samo polako...neću sve odjednom! ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|