Da sam mjesec u godini bio/la bih: januar Da sam dan u sedmici bio/la bih: petak Da sam dio dana bio/la bih: podne Da sam planeta bio/la bih:Venera Da sam životinja bio/la bih:Crveni pauk
Da sam muzičar bio/la bih: pijanista Da sam dio namještaja bio/la bih: tatina bordo skrinja Da sam historijska ličnost bio/la bih:Marija Magdalena Da sam ptica bio/la bih: Suri orao Da sam biljka bio/la bih:Rakovo oko Da sam muzički instrument bio/la bih:Klavir Da sam boja bio bih/la: plava Da sam emocija bio/LA bih: pozuda Da sam povrće bio/la bih: Plavi patlidzan Da sam zvuk bio/la bih: zvuk potpetica na mermeru Da sam jedan od pet životnih elemenata bio/la bih: vatra Da sam automobil bio/la bih: Spacek Da sam pjesma bio/la bih: Ti samo budi dovoljno daleko Da sam film bio/la bih: Strsljen Da sam knjiga bio/la bih: Rukopis otkriven u Akri-Koeljo Da sam hrana bio/la bih: jaje na oko Da sam mjesto bio/la bih: Budimpesta Da sam materijal bio/la bih:Brusni papir Da sam riječ bio/la bih:Uf...
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 44 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu