Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Meni se desilo dosta lepih stvari Neke prozivela,neke pustila Nije mi falio forum
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Nekako mi je u krvi da gledam tudje zivote Volim te zanimljivosti da slušam Aj mi ti piši o svom zivotu:D
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Baš me zanima koje su to lepe stvari Meni je lepo da se drogiram A tebi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Nekako mi je u krvi da gledam tudje zivote Volim te zanimljivosti da slušam Aj mi ti piši o svom zivotu:D Nemam druga posla Znaš ono...kad napišeš,ko da se nije ni desilo ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Baš me zanima koje su to lepe stvari Meni je lepo da se drogiram A tebi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Čim se to drogiraš?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Sigurno nešto slatko Čim ti to cuvas za sebe
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bila mi je jedna od želja Da probam pre 30 I mogu ti reći opasne su te stvari Pogotovo za slabe osobe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Bila mi je jedna od želja Da probam pre 30 I mogu ti reći opasne su te stvari Pogotovo za slabe osobe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pa kako ne pozele da mene upoznao nesrećo Meni se slabo ispunjavaju želje Samo što mi život ono usput se zezne pa da ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Evo Mojne non stop traži moj tel,a ne sme da da svoj Zar to nije čudno
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Tebe ću upoznati kad rodim dete Oko 50-te ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|