Autoru |
Poruka |
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Вучица je napisao: neno je napisao: šta me kopiraš m deder reci šta te muči pa da pripomognemo nemo si taki što se tiče moje intime, ako ti je baš srcko na vr guzice mogu ti je oma istresti pa da viš kaki jadi mene more ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Da čujemo, istresaj Vuki eve, poslednji par nedelja imala sam hihrurške intervencije koje sad saniram spavajući po ceo dan i tako.... ajde i nije ti neki odgovor ali neka ti bude jel dovoljno opravdano što trepćem na panonsko more ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Vladimir je napisao: Nema sta da se kaže, kod mene je jednostrano , mislim nije uzvraceno pa baš zato... istresi i ti tu muku, viš kako ja čim si mi rekno istresi ja istreso ka prava i sad mi lakše pravo da ti rečem ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
neno je napisao: Gdje sam ja ovo upao, bog,te.. ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) u mašinu ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
neno je napisao: Gdje sam ja ovo upao, bog,te.. ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) mali u kafanČe si di je sve dozvoljeno a ništa nije s toga deder priču tvoju da čujemo al redno i bez preskakanja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
neno
|
|

rang

Pridružio se: 10 Feb 2017, 19:00 Postovi: 771
|
Ja vam niš pomoći nemogu.. a bome ni vi meni Senka, gasi svjetlo pa da.. kud koji. ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
neno je napisao: Ja vam niš pomoći nemogu.. a bome ni vi meni Senka, gasi svjetlo pa da.. kud koji. ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) mali ko bre sad preferira mrkli mrak pali reFlektore Senkoslava da se bolje gledamo u oketa ![[images/smilies/01100000.gif] [images/smilies/01100000.gif]](./images/smilies/images/smilies/01100000.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Nema sta da se kaže, kod mene je jednostrano , mislim nije uzvraceno pa baš zato... istresi i ti tu muku, viš kako ja čim si mi rekno istresi ja istreso ka prava i sad mi lakše pravo da ti rečem ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Grubo rekla " zdravo" nije ni sačekala da joj kažem šta mi znači
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Nema sta da se kaže, kod mene je jednostrano , mislim nije uzvraceno pa baš zato... istresi i ti tu muku, viš kako ja čim si mi rekno istresi ja istreso ka prava i sad mi lakše pravo da ti rečem ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Grubo rekla " zdravo" nije ni sačekala da joj kažem šta mi znači kreni od početak cccc a ne od kraj mora da je neka budvanka
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Nema sta da se kaže, kod mene je jednostrano , mislim nije uzvraceno pa baš zato... istresi i ti tu muku, viš kako ja čim si mi rekno istresi ja istreso ka prava i sad mi lakše pravo da ti rečem ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Grubo rekla " zdravo" nije ni sačekala da joj kažem šta mi znači kreni od početak cccc a ne od kraj mora da je neka budvanka ništa tu nije smešno ja ozbiljan a ona bi se sprdala
|
|
|
|
|
neno
|
|

rang

Pridružio se: 10 Feb 2017, 19:00 Postovi: 771
|
|