Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Vladimir je napisao: Вучица je napisao: ajde, e pa lepo je to kad te strefi, pa i strelica znači strefilo bar nekog ovog proleća Vladmire lepo je to, a sad moraš biti prava muškarčina nemoj kukavički da se povučeš no pravo u prve borbene redove ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ma kakvi u prve redove, ja sam ti sada samo za savetnika sposoban, ali ti, laktaj se malo pix jošte jedna muška kukavica ne volem se laktam... od onijeh sam što uživaju u mirnom moru pa i panonskom ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Pozdrav Neno
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Вучица je napisao: ajde, e pa lepo je to kad te strefi, pa i strelica znači strefilo bar nekog ovog proleća Vladmire lepo je to, a sad moraš biti prava muškarčina nemoj kukavički da se povučeš no pravo u prve borbene redove ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ma kakvi u prve redove, ja sam ti sada samo za savetnika sposoban, ali ti, laktaj se malo pix jošte jedna muška kukavica ne volem se laktam... od onijeh sam što uživaju u mirnom moru pa i panonskom ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ma kakva kukavica, istrošen je prava reč haha
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: ma kakva kukavica, istrošen je prava reč haha kad spiČi strelica nema istrošenog no ti frka priznaj ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Vladimir je napisao: ma kakva kukavica, istrošen je prava reč haha kad spiČi strelica nema istrošenog no ti frka priznaj ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ma nemoj ko mi kaze, čuj uziva u osami a mene frka.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimire ko ti kaže da sam u osami rekoh da sam u leru i da uživam u panonskom moru a sve to ima i razlog koji ne bih javnosti prezentovala, jer intima je ipak intima.
|
|
|
|
|
neno
|
|

rang

Pridružio se: 10 Feb 2017, 19:00 Postovi: 771
|
Ne se sekiraj Vuki.. Samo vi dalje ćakulajte.. Vlado.. pozz vodim se onom, nekad je bolje ćutati, no... ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Vladimire ko ti kaže da sam u osami rekoh da sam u leru i da uživam u panonskom moru a sve to ima i razlog koji ne bih javnosti prezentovala, jer intima je ipak intima. ovo ode na ozbiljno, o intimi necemo
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
s mene ti je vazda na ozbiljno nema cileMile ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|