Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ух како је то лепо мсм јел смо позвани џабалеску разбијам чаше и флаше ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
а не да растерујем госте ихаааај исто ко што затварам форуме бадава све мајкице ми моје ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Вучица je napisao: ух како је то лепо мсм јел смо позвани џабалеску разбијам чаше и флаше ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) hahaha takvi mi bas trebaju.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: а не да растерујем госте ихаааај исто ко што затварам форуме бадава све мајкице ми моје ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) e forum nisi zatvorila
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
значи ми цигањи моремо да ђипамо и тако то значи, то је бре прелеп новитет и ћале, какав је осећај м?
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: Вучица je napisao: а не да растерујем госте ихаааај исто ко што затварам форуме бадава све мајкице ми моје ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) e forum nisi zatvorila то ти мислиш многи се са тобом сложили неби чак би рекли да сам и отерала најбитније па ти види кака сам растурачица и још заБадава ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: значи ми цигањи моремо да ђипамо и тако то значи, то је бре прелеп новитет и ћале, какав је осећај м? ne pitaj moja mezimica, ali eto doslo vreme
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Вучица je napisao: а не да растерујем госте ихаааај исто ко што затварам форуме бадава све мајкице ми моје ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) e forum nisi zatvorila то ти мислиш многи се са тобом сложили неби чак би рекли да сам и отерала најбитније па ти види кака сам растурачица и још заБадава ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) zar postoje bitni, zar nismo svi isti.a red je red mora se postovati
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
па знам бре да ти мезимица, зато и питам мој ћале када је сестру удавао прво је плакао пет дана а онда се 7 није трезнио и то све пре свадбе ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: zar postoje bitni, zar nismo svi isti.a red je red mora se postovati наравно да нисмо хаос је мој ред ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|