Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
dobro veČe od kad se u kafanČe spavka m ide mjuZ
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
casual je napisao: Da li je Vucica i dalje preosetljiva? Ne poznajem ni jednu ženu koja nije preosetljiva ... e sad, otkriti kod iste mesto te preosetljivosti je već stvar majstorstva ti misliš da si moje mesto otkrio m inače, fala na pitanju dobro sam ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
neno
|
|

rang

Pridružio se: 10 Feb 2017, 19:00 Postovi: 771
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
znači vredim za više dama de si nenče ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif)
|
|
|
|
|
neno
|
|

rang

|
Veče Vukice.. pa iskreno i vrijediš. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Šta ću, kad je tako. Čitao sam neke tvoje postove I.. iznenadio sam se. mslm, pozitivno. Od mene.. ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
fala za zanovetak cvetaK šo si se iznenadio bre nenČe [cesh.gif] ništa manje a ni više nisam čudna od ostali ljudi vidim falila sam ti ko lanjski sneg ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
neno
|
|

rang

|
Volem ja da me nešto iznenadi.. s vremena na vreme. Inače, teško me iznenaditi ali.. dešava se Nesam se iznenadio zato što si "čudna" ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif) nego.. a ne, ne moram ti se ispovijedati.. znaš ti zbog čega. Fale mi svi kojih nema.. ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
aha znači redak sam primerak a to mu dođe raritet zrela sam za neku antikvarnicu nenČe si ti noćaske malko plačip*kast m ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
neno
|
|

rang

|
To si ti "rekla", a ja ću dodati da si posebna na svoj način, pa ti to shvati i zamišljaj kako hoćeš. Dobro, noćas sam možda malo lakši za obradu ali baš takav.. ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif) mada mi se više svidja ta druga polovina ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
francuska il natur hmm pitam se koja bi ti više fasovala baj D vej, ne volem da zamišljam, al ne da maštam u 3 lepe ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|