Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
casual je napisao: Boemi odoh da naprskam one biljcice pa cu posle doci. Čekamo te... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Senka je napisao: casual je napisao: Boemi odoh da naprskam one biljcice pa cu posle doci. Čekamo te... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) ccccc,opasna si opasnaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: Nije tačno...ne prebacuj meni svoje frajere...hahaaaa... na moju zalost nema ni jednog frajera ![[smilie_girl_303.gif] [smilie_girl_303.gif]](./images/smilies/smilie_girl_303.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
SHE je napisao: Senka je napisao: Nije tačno...ne prebacuj meni svoje frajere...hahaaaa... na moju zalost nema ni jednog frajera ![[smilie_girl_303.gif] [smilie_girl_303.gif]](./images/smilies/smilie_girl_303.gif) E sad...to je već drugi problem... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: SHE je napisao: Senka je napisao: Nije tačno...ne prebacuj meni svoje frajere...hahaaaa... na moju zalost nema ni jednog frajera ![[smilie_girl_303.gif] [smilie_girl_303.gif]](./images/smilies/smilie_girl_303.gif) E sad...to je već drugi problem... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) nije to problem,to je cinjenicno stanje a samo zato sto svi odlepe za adminom koji ima slicicu m.monro i flerta na p.p. il privatno sa njima ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
kako bre da jedem ovako kasno zalepit ce mi se i imat cu 100 kila i niko me opet nece hteti ![[craying3.gif] [craying3.gif]](./images/smilies/craying3.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Aaaa...zato je Mojne prikačio ono admin u potpisu... 
|
|
neno
|
|

rang

Pridružio se: 10 Feb 2017, 19:00 Postovi: 771
|
Aha.. ima(će) 100 kila.. niko je neće.. ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif) paaa.. sama je rekla. upsss.. sad sam gotov.. nego.. nema čaja.. muziku ču sam da pustim. ![[images/smilies/angel.gif] [images/smilies/angel.gif]](./images/smilies/images/smilies/angel.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
alo forumasi nemojte da visite ko pauci sa plafona ,nego dodjite da pisemo inace ja odo da piskaram po catovima ihaha,koliko ima mesta za salu i zaebanciju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
neno je napisao: Aha.. ima(će) 100 kila.. niko je neće.. ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif) paaa.. sama je rekla. upsss.. sad sam gotov.. nego.. nema čaja.. muziku ču sam da pustim. ![[images/smilies/angel.gif] [images/smilies/angel.gif]](./images/smilies/images/smilies/angel.gif) ma sta si gotov,to je istina em sam babac em sam tenkic u bliskoj buducnosti em me niko nece al necu brate ni ja svakog,tebe necu jel kacis gluposti na android telefonima i nisi mi od pomoci
|
|
|
|
|
|