Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Ma Molena...i ja sam se navikla...svejedno mi je šta on piše... Ali je baš grozno ...a znam da mnogi to niti vole niti mogu shvatiti...
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

Pridružio se: 31 Jan 2014, 00:51 Postovi: 787 Lokacija: Skopje
|
Senka je napisao: Jbg Westi...svi ćemo da glasamo...i ko dobije najviše poena,pobjednik je... Vec mogu racunam na tvoj i glasa od Molena ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Senka je napisao: Westy je najbolji!!!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
glas od MolenE a na MolenA ti mora da si sa juga Srbije 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

|
Molena je napisao: glas od MolenE a na MolenA ti mora da si sa juga Srbije  Nikad nisam sakrivao to ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
I ne treba da skrivaš.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
O Božeeee...on Skoplje računa za jug Srbije... 
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

|
Senka je napisao: O Božeeee...on Skoplje računa za jug Srbije...  Zar nije tacno ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Nekada je bilo takoj ebem ga u dupence ko izmisli granice. Nego mi sredi azil sto brze vec kriziram za krajinom Nemo mi vise editiras postove ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
volim Skoplje ne bas tako davno sam bila cijeli jedan mjesec u Skoplju grad mi je smijesan sa svim onim kičastim spomenicima i skulpturama ali ljudi...za 10+ ![[images/smilies/tooo.gif] [images/smilies/tooo.gif]](./images/smilies/images/smilies/tooo.gif)
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

|
Molena je napisao: volim Skoplje ne bas tako davno sam bila cijeli jedan mjesec u Skoplju grad mi je smijesan sa svim onim kičastim spomenicima i skulpturama ali ljudi...za 10+ ![[images/smilies/tooo.gif] [images/smilies/tooo.gif]](./images/smilies/images/smilies/tooo.gif) Nije ni malo smesno kolko se para ispralo od tih spomenica, jedan kamen temeljac kosta par milki Kazi ljudi najbolji i sve na Tose lice ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
De Molena ti mu sredi 'azil' u Bosni... Nisam ja,više,za takve rabote... 
|
|
|