Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Da...to je njegova uzrečica i on to govori iz milja...kada baš gotivi nekog...to kod njega nije pogrdno,već iraz simpatija...
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

Pridružio se: 31 Jan 2014, 00:51 Postovi: 787 Lokacija: Skopje
|
Senka je napisao: Da...to je njegova uzrečica i on to govori iz milja...kada baš gotivi nekog...to kod njega nije pogrdno,već iraz simpatija... Si upravo rekla da je mojne peder ? ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
_________________ Senka je napisao: Westy je najbolji!!!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ne...nije... On voli da je mužjak..i svi muškarci koji se tako ponašaju,za njega su kuronjići i on vas zove 'kure moje'...
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

|
Senka je napisao: Ne...nije... On voli da je mužjak..i svi muškarci koji se tako ponašaju,za njega su kuronjići i on vas zove 'kure moje'... A sta je inace? Jao kuku lele crni Mojne ti si gori od mog hrcka
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Pa da je glavni macan...to je valjda to..a ko će ga znati...
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

|
Senka je napisao: Pa da je glavni macan...to je valjda to..a ko će ga znati... I ja mislim da ga i iz kuce neznaju sta je, jao kuku crna senka sta ti sve forum trpi. ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
Ines
|
|

rang

Pridružio se: 25 Apr 2013, 23:44 Postovi: 684
|
WESTSIDER je napisao: Senka je napisao: Pa da je glavni macan...to je valjda to..a ko će ga znati... I ja mislim da ga i iz kuce neznaju sta je, jao kuku crna senka sta ti sve forum trpi. ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) West odakle si? ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif)
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

|
Ines je napisao: WESTSIDER je napisao: Senka je napisao: Pa da je glavni macan...to je valjda to..a ko će ga znati... I ja mislim da ga i iz kuce neznaju sta je, jao kuku crna senka sta ti sve forum trpi. ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) West odakle si? ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif) FYROM a vi sa cudnovatim imenom odakle ste ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
Ines
|
|

rang

Pridružio se: 25 Apr 2013, 23:44 Postovi: 684
|
WESTSIDER je napisao: Ines je napisao: WESTSIDER je napisao: Senka je napisao: Pa da je glavni macan...to je valjda to..a ko će ga znati... I ja mislim da ga i iz kuce neznaju sta je, jao kuku crna senka sta ti sve forum trpi. ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) West odakle si? ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif) FYROM a vi sa cudnovatim imenom odakle ste ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) hahha prva sam pitala ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif)
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

|
Prv odgovorio. FYROM je zemlja na balkanski poluostrov... Senka niko nezna moju zemlju de molim te pozuri sa tim azilom 
|
|
|
|
|
|