Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
SHE je napisao: odoh da spavam Mojne pokusaj da ponovo budes interesantan plizzzz Чекај. Ено ти га Владо. Гуслај са њим. ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Mojne je napisao: SHE je napisao: odoh da spavam Mojne pokusaj da ponovo budes interesantan plizzzz Чекај. Ено ти га Владо. Гуслај са њим. ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Vlada joj nije zanimljiv
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
Изгледа се SHE заиста заљубила. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Mojne je napisao: Изгледа се SHE заиста заљубила. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Moraćes biti mnogo pažljiviji sa njom.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
Vladimir je napisao: Mojne je napisao: Изгледа се SHE заиста заљубила. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Moraćes biti mnogo pažljiviji sa njom. Ne moram ja niшта. ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Mojne je napisao: Vladimir je napisao: Mojne je napisao: Изгледа се SHE заиста заљубила. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Moraćes biti mnogo pažljiviji sa njom. Ne moram ja niшта. ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif) A ti joj uvrći uši, baš me briga.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
SHE je napisao: odoh da spavam Mojne pokusaj da ponovo budes interesantan plizzzz Laku noć She...dobro se odmori.... A što se Mojneta tiče...on i nije interesantan...možda samo bljesne na trenutak...nemoguće je to...
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Mojne je napisao: Изгледа се SHE заиста заљубила. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) U tebe nije sigurno...pametna je ona žena... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Laka vam noć. Senka pozdravi Vučicu ako dodje.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Pozdrav Vladimire...laka ti noć... Vuki je tu tek sutra ili prekosutra,,,baš nedostaje...
|
|
|