Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Molena,laka ti noć... Cas,biće to sve dobro...unosan je to posao...jeste da je svaki početak težak,ali to već i sam znaš...samo guraj naprijed...
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
casual je napisao: Naravno Molena, kad vidis da neko tone, nagazi ga jer ako mu pruzis ruku povuci ce te sa sobom.
Da li ti stvarno veruješ u ovo što si napisao???!!! KeŽo nikad ne zaboravi,, što seješ to žanješ ... jbga može ruka jednom i tebi nečija/bilo čija da zatreba ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

Pridružio se: 31 Jan 2014, 00:51 Postovi: 787 Lokacija: Skopje
|
Senka je napisao: Molena,laka ti noć... Cas,biće to sve dobro...unosan je to posao...jeste da je svaki početak težak,ali to već i sam znaš...samo guraj naprijed... Kaki poso Senkic de meni neka biznis ideja mi sastavi ti znas moje imanje i na banci finansisko stanje ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif)
_________________ Senka je napisao: Westy je najbolji!!!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Mislim da je to Cas ironično napisao...
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Fiju fiju 
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Molena laku noc, navij budilnik da se ne uspavas 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
WESTSIDER je napisao: Senka je napisao: Molena,laka ti noć... Cas,biće to sve dobro...unosan je to posao...jeste da je svaki početak težak,ali to već i sam znaš...samo guraj naprijed... Kaki poso Senkic de meni neka biznis ideja mi sastavi ti znas moje imanje i na banci finansisko stanje ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif) Pa da...sve ja znam...sve si ti meni povjerio... ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
e jbga sad ja treba u pasulj da gledam šta je pesnik teo da kaže il da platim prevodioca za KeŽino pisanije ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MolenČe lep ti pavkanjac ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
otišla sam KeŽo ba konsoliduj redove Senkoslava laku noć lep ostanak vam želim