Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Verica serifovic-ako trena mogu to Poslušaj 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
MeGi je napisao: Verica serifovic-ako trena mogu to Poslušaj  ocu,ocu ,jel zgodna za svadbeno veselje? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

Pridružio se: 30 Sep 2012, 16:26 Postovi: 598
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ona da ti peva na svadbi Prvo bi te odrala Ne bi mogla uvece brojati pare sa mužem A drugo niko ne bi gledao u mladu -tebe Već u draganu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
pa di si ti što "nisi sam "?! ccc
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Ona da ti peva na svadbi Prvo bi te odrala Ne bi mogla uvece brojati pare sa mužem A drugo niko ne bi gledao u mladu -tebe Već u draganu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa jbte kakvu draganu sad,jel rece verica? ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Tanguy je napisao: hmm, nisam sam... nije svako vece badnje vece ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
O djes vucce  She...jbte pa ti pises o dragani pa i ja nastavila A sad misliš na vEricu Pa zgodnije je od kcerke Inace nemam sa kim da idem na koncert marije Niko je ne voli osim mene:D
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

Pridružio se: 30 Sep 2012, 16:26 Postovi: 598
|
nije da, moram da pazim na rječnik...
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: O djes vucce  She...jbte pa ti pises o dragani pa i ja nastavila A sad misliš na vEricu Pa zgodnije je od kcerke Inace nemam sa kim da idem na koncert marije Niko je ne voli osim mene:D ja je volim zbog tebe ako placas kartu idemo zajedno ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|