Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
casual je napisao: Vucice, evo jos malo mi je fajront, klinac mi dosao, i odmah hoce da mu pravim bruskete da jede  e sad da se pokažeš kako treba ćaLe ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ja volim devojke na izvolte. mrzi me da se trudim, nego onako u letu sta dovatim
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
pazi sto mi pogodio hoproskop
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Вучица je napisao: casual je napisao: Vucice, evo jos malo mi je fajront, klinac mi dosao, i odmah hoce da mu pravim bruskete da jede  e sad da se pokažeš kako treba ćaLe ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) ma pokazujem se Vucice i dokazujem ihaaa  Ali vec je on veliki sad pa me zaebava. ne mogu mu nista 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
casual je napisao: ja volim devojke na izvolte. mrzi me da se trudim, nego onako u letu sta dovatim ovako priča muška starleta ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
casual je napisao: ja volim devojke na izvolte. mrzi me da se trudim, nego onako u letu sta dovatim ma i ja volim ciz kejk ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
casual je napisao: Вучица je napisao: casual je napisao: Vucice, evo jos malo mi je fajront, klinac mi dosao, i odmah hoce da mu pravim bruskete da jede  e sad da se pokažeš kako treba ćaLe ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) ma pokazujem se Vucice i dokazujem ihaaa  Ali vec je on veliki sad pa me zaebava. ne mogu mu nista  joooj kako bi mu pomogla da te na ćelaFo ošiša e ćaLe sad si me obradovao samo tako da ti kažem baš ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Вучица je napisao: casual je napisao: ja volim devojke na izvolte. mrzi me da se trudim, nego onako u letu sta dovatim ovako priča muška starleta ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)  Stanija. Salim se naravno, mene je tesko otvoriti al kad se otvorim, dajem se skroz. odan sam.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
casual je napisao: Вучица je napisao: casual je napisao: ja volim devojke na izvolte. mrzi me da se trudim, nego onako u letu sta dovatim ovako priča muška starleta ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)  Stanija. Salim se naravno, mene je tesko otvoriti al kad se otvorim, dajem se skroz. odan sam. inače, kolko prstiju se otvaraš dok ne dođu svih deset na izvolteGA ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif)
|
|
|
|
|
|