Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Вучица je napisao: casual je napisao: koji jankovic? Onaj zastitnik gradjana? Pa on je clan njihov. kakva je to banda i rasulo, njih Cume i Legija dovedu na vlast petog oktobra. Al da ne pricamo o politici, ne daj Boze da ikad oni na vlast opet dodju. Janković nije stranački opredeljen jer ne bi mogao biti zastitnik gradjana. Nije njiov član. ih bre KeŽo razočara me sad pošteno ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) A ko ga je postavio na to mesto? prolazio Bulevarom pa se setio da bude zastitnik gradjana  joj bre Vucice  Postavila ga DS. u njihovo vreme su ga postavili.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
i ja cu Seselja glasati. Sve u inat demokratama 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Zastitnik građana? Gledala sam emisiju Gde su roditelji ubijenog bili I jadni samo traže istinu Veruju sa ga je neko od drugara slučajno ubio i namestili Su da j ovaj jadan izvršio samoubistvo
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Ala vam je tema, prava kafanska.Senka daj turu. pobeguljo jel i tebe Jasmina ufatila pod dribling ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ja samo o ljubavnim temama ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Modesty
|
|

Pridružio se: 25 Jul 2014, 00:01 Postovi: 51
|
more bre bas me zabole lakat za politiku aj ko ce na p.p. da se mazimo? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
i mene 
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Modesty je napisao: more bre bas me zabole lakat za politiku aj ko ce na p.p. da se mazimo? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ovo je SHE 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
She Ja svoju babu vodim na glasanje I kaže meni koga da zaokružim kad krenemo I kad dodjemo Ona me proverava jesam li je prevarila Još samo stari ljudi izgleda veruju u promene ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
casual je napisao: Вучица je napisao: casual je napisao: koji jankovic? Onaj zastitnik gradjana? Pa on je clan njihov. kakva je to banda i rasulo, njih Cume i Legija dovedu na vlast petog oktobra. Al da ne pricamo o politici, ne daj Boze da ikad oni na vlast opet dodju. Janković nije stranački opredeljen jer ne bi mogao biti zastitnik gradjana. Nije njiov član. ih bre KeŽo razočara me sad pošteno ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) A ko ga je postavio na to mesto? prolazio Bulevarom pa se setio da bude zastitnik gradjana  joj bre Vucice  Postavila ga DS. u njihovo vreme su ga postavili. postavio ga Tadić ako me sećanje dobro služi pa posle par meseci ko i piCousti teo da ga makne ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
odo u wc ebala vas politika