Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ja cu da glasam za Seselja Samo zbog smešnih snimaka sa yt ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
casual je napisao: koji jankovic? Onaj zastitnik gradjana? Pa on je clan njihov. kakva je to banda i rasulo, njih Cume i Legija dovedu na vlast petog oktobra. Al da ne pricamo o politici, ne daj Boze da ikad oni na vlast opet dodju. Janković nije stranački opredeljen jer ne bi mogao biti zastitnik gradjana. Nije njiov član. ih bre KeŽo razočara me sad pošteno ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ja bih najradje da ne postoje granice uopste al ko pita mene ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Ala vam je tema, prava kafanska.Senka daj turu.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Je l to onaj jankovic Sto mu je ubijen onaj drug Pa su namestili da je izvršio samoubistvo
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: Ala vam je tema, prava kafanska.Senka daj turu. pobeguljo jel i tebe Jasmina ufatila pod dribling ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
SHE je napisao: ja bih najradje da ne postoje granice uopste al ko pita mene ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif) Pa da she Opasna si ti Evropska ženo širokih shvatanja Rodjena si za 100 nijansi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) A ne 50
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MeGi je napisao: Je l to onaj jankovic Sto mu je ubijen onaj drug Pa su namestili da je izvršio samoubistvo ne znam MegZ
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Je l to onaj jankovic Sto mu je ubijen onaj drug Pa su namestili da je izvršio samoubistvo megi,nemoj mi se ti mesat u politiku 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: SHE je napisao: ja bih najradje da ne postoje granice uopste al ko pita mene ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif) Pa da she Opasna si ti Evropska ženo širokih shvatanja Rodjena si za 100 nijansi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) A ne 50 ![[shacke.gif] [shacke.gif]](./images/smilies/shacke.gif)
|
|
|
|
|
|