| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
She ja bi najradije sa.tobom isla Da se zajedno smejemo 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
MeGi je napisao: She ja bi najradije sa.tobom isla Da se zajedno smejemo  cek bre,zar je bas toliko los? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Toliko je loš Da sam se za stvarno iznervirala Videla ovce da su posle na sisanje Pa za njima i ja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Toliko je loš Da sam se za stvarno iznervirala Videla ovce da su posle na sisanje Pa za njima i ja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) hahahaha ja sam te mogla bolje osisati ,a uzivala bi,a ne bi nista platila ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
MeGi je napisao: Toliko je loš Da sam se za stvarno iznervirala Videla ovce da su posle na sisanje Pa za njima i ja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Jesi citala titl ili samo slike gledala.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Čitam. ...posto ne znam Engleski tako dobro da bi mogla bez prevoda gledati Zato mene oci zabolele A ja reko da nije od zgodnog glumca ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
casual je napisao: Nisam SHE jos zavrsio zar ne rece da ces danas zavrsiti
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Jesam rekao, ali nisam uspeo da zavrsim. Hladno je, vlazan humus, sve nesto traljavo... Ali za par dana ce biti sve cakum pakum.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
wucicce dodji vamo,ne ljuti se ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|