| Autoru |
Poruka |
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Opaa vidi dobila si status moderatora gde je tura alkohola i klopa neka
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Poceo sam. Ima tu vise faza ali pocelo je. I nije bre zrnevlje  Seme je.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
casual je napisao: Opaa vidi dobila si status moderatora gde je tura alkohola i klopa neka ma daj to mi Senka stavila lepo joj kazem de sam ja za to stoji mi ko piletu sisa a i pravo da ti kazem,ne volim da strcim al zenica me tolko voli ,pa eto,dade mi cin jel vise raznih biljaka imas nameru da gajis il samo jednu
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Ma neka ne zezaj sta ima veze isto je... A onako ti sad avatar sija kao zvanican status imas sad. Ma sada samo paradajz. Ocekujem da ga beremo krajem Maja.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
casual je napisao: Ma neka ne zezaj sta ima veze isto je... A onako ti sad avatar sija kao zvanican status imas sad. Ma sada samo paradajz. Ocekujem da ga beremo krajem Maja. e vala mora da doneses na forum da nam Senka napravi salatu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
A posle cu one kornisone. Plastenik je isplativ tokom cele godine tako da cu videti sta cu. Ovo je tek pocetak i sada ucim sve sto treba. Jedino sto znam to je da po zimi necu da radim nista.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
casual je napisao: A posle cu one kornisone. Plastenik je isplativ tokom cele godine tako da cu videti sta cu. Ovo je tek pocetak i sada ucim sve sto treba. Jedino sto znam to je da po zimi necu da radim nista. pa jes vala .zima nek ti bude odmor,mozes ici na skijanje
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Hocu. Slikacu sve faze odgoja pa i onda kad ga budem brao i saljem Senki da ga nasece i zacini 
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Ne idem nigde kad je hladno i sivilo ono. Treba ici u juzne krajeve u Atini ljudi u duksevima setaju a ovde bilo minus deset
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
casual je napisao: Hocu. Slikacu sve faze odgoja pa i onda kad ga budem brao i saljem Senki da ga nasece i zacini  laku noc lepo snevajte ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) mora se i spavati nockicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
|
|
|