| Autoru |
Poruka |
|
promaja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Feb 2017, 17:49 Postovi: 527
|
|
|
|
|
|
|
Poly
|
|

rang

Pridružio se: 12 Feb 2017, 20:39 Postovi: 2915 Lokacija: Beograd
|
jedva se snađoh pomalo na ovom forumu ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
_________________ Sve možeš kupiti ali sa dušom se rađaš....ili je imaš ili nemaš 
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Drago mi je da se snalaziš... Eno,otvorila sam ti spomenar... ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Сенка јел се радујеш што сам ЈА дошао ?
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Naravno...sve ove godine,od kada si došo,se radujem...
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Mojne, laze te Seka  pozdrav za sve....vidim novajlija kao u priči neka neka....samo da budete aktivni i da se ne palite na guranje ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Pozdrav,Molena... Ima li hladnoće kod tebe?
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Cao Senka... vikend sam bila juznije i dole je bilo +18 a danas je ovdje u glavnom gradu neka zima opet....ma bzvz, mrzim je
sta ima kod tebe....slusam jutros neke vijesti i kazu kod tebe neka pticja gripa...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ma kažu...ali ništa ja njima nevjerujem..valjda su našli neku zaraženu pticu...ali od ljudi niko nije obolio... A i za tu pticu sumnjam... Inače,ovde sivo...i baš bezvezno...
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
cijela Bosna je takva zimi....prljava, siva i ruzna haha  dok je Hercegovina i jug generalno topliji, vedriji , svjetliji i sunčan stalno nego, ko su nam ovi novi forumasi..hoce li biti sta od njih? cini mi se da među njima i nekih starih prikrivenih he he...provaljeni su
|
|
|
|
|
|
|
|