| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
pa ne mogu da pročitam ta osoba očima ne može da me gleda ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Senka je napisao: Uh,da me pročita,naljutio bi se....lol: Krstio bi se I rekao da niko nije normalan Možda i postavio link za psihologa 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MeGi je napisao: Senka je napisao: Visok,plav i zgodan...  E jbg ne volem plavušane Al pozovi ga na forum Da mu upoznam dušu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) čuj ne volem plavušane pa jbte to bi bilo ko kad bi ja reknula Šon Koneri je bljak dekica ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Вучица je napisao: pa ne mogu da pročitam ta osoba očima ne može da me gleda ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) Ajmeee Vezi ga vuccice i čitaj Bitno je da čuje Da mu nisi bacila sodu kao ona Kokanu u seriji hahah
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pitaću she za savet 
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
She neke čudne poruke ostavlja... ![[images/smilies/memymonky.gif] [images/smilies/memymonky.gif]](./images/smilies/images/smilies/memymonky.gif)
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MeGi je napisao: Вучица je napisao: pa ne mogu da pročitam ta osoba očima ne može da me gleda ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) Ajmeee Vezi ga vuccice i čitaj Bitno je da čuje Da mu nisi bacila sodu kao ona Kokanu u seriji hahah ma nisam ništa uradila vetar se vezat ne može... a nisam ni pokušavala vezati ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Vetar se vezati ne može Ovu rečenicu moram zapamtiti A smešno mi je i ono kad neko kaze Svaka brava ima svoj ključ 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata