| Autoru |
Poruka |
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
MeGi je napisao: Cao vladimir i Senka jesi ti zadala she Da piše po tim temama o sex Ili je izgubila kompas ?  Nisam...kad sam ja kome od vas zadavala takve zadatke? Nego,pametna žena...zna da treba malo pokrenuti teme... Vladimire,laka ti noć i lijepo spavaj... ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif)
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Meni si zadavala na pp zadatke Smešno mi Da vidim da she Tamo piše To je isto kao kad bi ja postavljala video na yt Kako mesim testo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Senkoslava jel mogu u onaj transparentni pp.... turiti taČkice pošto sam MegZ poklonila onaj što smisliK neku noć?? Sad će smišljam novi ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Vučice a bila si mi rekla da nisi ti pisala Cccc Biće ovde ljubomornih što si meni poklonila Ne ,ja nisam tražila 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
naravno da nisi tražila ja sam insistirala na poklonu ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Baš to  Samo ti vucice poklanjaj još 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
pa jbte kako da ti ne poklonim kad ti se svidelo da si mi za lovu napisala to bi već druga pesma bila ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Megi,ti si moje dijete...i hoću da mi budeš snajka... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Blago se vučice osobi Na koju si mislila dok si tako nesto smislila  A za lovu Samo senki se treba obratiti Vidiš da je ona kao Bil Gejts 
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Prihvatam Senka ,aliiii. ... Ako ti je sin visok ,crn,zgodan -može imati stomak ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|