| Autoru |
Poruka |
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
SHE je napisao: casual je napisao: Ne znam, vidim da Vucica vuce jastuk i ode  Gde si ti SHE, gde si se manekenisala po ovoj kosavi cuj manekenisala ahahahhahaha rintala ko stokica no reci mi kako napreduje tvoja zemljoradnja Polako SHe ne umaraj se ne zapinji, samo polako A radovi stoje. Sledeceg petka ce biti sejanje, tacnije, pravljenje rasada. Slikacu kad zavrsim i uvece cu nalepiti slike ovde
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Vala,ne bih po ovoj hladnoći nigdje gdje baš ne moram...hahaaa
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
meni se zamisli sad ide do grada ,al sta cu em sam star,em nemam s kim ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
SHE je napisao: jbte,sta je ovo sve neki novi forumasi samo da ostanu ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Dosta i od nas zavisi hoće li ostati...moramo pisati sa njima i lijepo ih dočekati...Zar ne?
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: SHE je napisao: jbte,sta je ovo sve neki novi forumasi samo da ostanu ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Dosta i od nas zavisi hoće li ostati...moramo pisati sa njima i lijepo ih dočekati...Zar ne? ja bas i nisam komunikativna ,a pravo da ti kazem i nemam smisla za salu,pa je bolje da cutim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Senka, ne bih ni ja. A vidi SHE, nemiran joj duh, hoce da vileni 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
casual je napisao: Senka, ne bih ni ja. A vidi SHE, nemiran joj duh, hoce da vileni  pa mozda me drma klimaks ,ne bih znala,nesto jeste ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
To je Mojnetov uticaj,čini mi se...zato vileni... 
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Boemke moje drage, idem da spavam, zelim vam laku noc 
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Laku noć Cas,i lijepi snovi... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|