| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
znači dva dana sam ka pjana kokoŠka kažu i kod nas od ponedeonika fuj vreme ... inače beograd je bio tamno siv poslednjih desetak dana a takvog ga nikako neLjubim a šjutra pravac letnjikovac ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) na roštilj ![[images/smilies/angel.gif] [images/smilies/angel.gif]](./images/smilies/images/smilies/angel.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
oo neeeee....za divno čudo u Sa vedro, nema sivila i magle a bila sam prosle sedmice tri dana u Sofiji bljak vrijeme sutra bih voljela da pada kisa i da ne izađem iz krevet i da mi neko donese ručak i da jedem u piđami.... ali vjerovato ce biti skroz drugacije  znaci kod tebe vec pocela sezona rostiljanja 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
i reci mi Vuki sta ti je ona tema xotel ili kako li vec
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: i reci mi Vuki sta ti je ona tema xotel ili kako li vec ma htela sam da napišem neku Seriju o nama kao Farma il Parovi al pošto mi ti formati (bez Kikija i Medene) bljaak tela sam nas turiti u Xotel (da dokažem da smo bolji i originalniji ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ) i da napravim ono što i jesmo ovde pravili krš, lom, rusvaj al ... nešto me inspirejšn prCka ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: znaci kod tebe vec pocela sezona rostiljanja  ma što pre je otvorimo pre će proleće volem zimu, al ovo je sve samo ne zima kaku ja volem ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
zapartijali ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nisam sigurna da sam shvatila ali nije ni bitno...kad krene valjda ce biti jasnije uspavala sam se....jos malkice sorry....nisam neko drustvo sad mi odgovara glasna tisina ... znam da razumijes  radi te tisinee sam se opasno zaljubila hehe 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
opet jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ehe Mojne jel ti se svidja avatar
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: nisam sigurna da sam shvatila ali nije ni bitno...kad krene valjda ce biti jasnije uspavala sam se....jos malkice sorry....nisam neko drustvo sad mi odgovara glasna tisina ... znam da razumijes  radi te tisinee sam se opasno zaljubila hehe  ex ta tišnoća ma pričaj mi o tim tonovima ![[images/smilies/stid.gif] [images/smilies/stid.gif]](./images/smilies/images/smilies/stid.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|