| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Senka je napisao: Vas dvije ste u šoku jer vam je prebrzo prošlo 2 godine... ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) pa da nije meni Megi falila mi se cujemo s vremena na vrijeme samo kontam zar ima dvije godine od kako smo se druzili na forumu auuuuu...kako vrijeme leti
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Senka je napisao: Вучица je napisao: Senka je napisao: Вучица je napisao: Srećici je faleo onaj čije ime ne sme se pomene ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif) šta bre nije pa nisam je ja badava zekila no što je na čet pisla sat/dva ili tri ko će ga ba pamtiti Ne to...nego...ne pominjati ga... pa ne pominjem viš da napisah ko da je Valdemor ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Je liii...znači,Megi ipak dijeli broj telefona...pa dobro... ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif)
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Neverovatno brzo. Života mi. Još sam u čudu. ...al za ozbiljno:D Satima bi mogla kukati 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Xaxaxa Molena Ne izvlačim se Evo jasan odg. Nemam sex a i da imam ne bi bilo sado-mazo Nešto me to ne privlači Je l bolje sad ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) nisam bas mislila da mi tako direktno odgovoris hahah  lujko haha a sado mazo sta fali kad te on bičuje onako ili veze za onaj stub bas je uzbudljivo.... :crazy: salim se naravno ti si bebica...tebi treba doktorska ruka 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Molena ga ima odavno Senka i znaš ti to. ....
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Senka je napisao: Je liii...znači,Megi ipak dijeli broj telefona...pa dobro... ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif) i od svega napisanog ti si to primjetilaaa aaaaaa...nemoj da ne dođe jos dvije godine ebo vas telefon ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Laka vam noc ![[offtobed.gif] [offtobed.gif]](./images/smilies/offtobed.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pa verujem da ima ljudi kojima jeste uzbudljivo Oglasila se i Maca Diskrecija Mada Meni she deluje da ona to preferira Sad bi me ubila 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
čiji se telefon deli meni treba jedno dva tri komTa ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|