| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MeGi je napisao: Mene nije bilo dve godine? Pitam ozbiljno Ako je to istina ja sam u soku i ja sam
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Vas dvije ste u šoku jer vam je prebrzo prošlo 2 godine... ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Senka je napisao: Вучица je napisao: Srećici je faleo onaj čije ime ne sme se pomene ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif) šta bre nije pa nisam je ja badava zekila no što je na čet pisla sat/dva ili tri ko će ga ba pamtiti
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Sto ti Molena  Moj sok je senka objasnila 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MeGi je napisao: Xaxax nema Molena Pogledaću .. jer sam gledala prvi deo A inace nista posebno. Je l se kod tebe nijansise siva ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) uvijek sive..nista nije crno i bijelo lukavice jedna opet izbjegava ali kada dođe Pic nema izvlacenja 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ne znam vucice Šta jr ona pisala Al hoću da jr navučem da dodje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Вучица je napisao: Senka je napisao: Вучица je napisao: Srećici je faleo onaj čije ime ne sme se pomene ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif) šta bre nije pa nisam je ja badava zekila no što je na čet pisla sat/dva ili tri ko će ga ba pamtiti Ne to...nego...ne pominjati ga...
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
MeGi je napisao: Ne znam vucice Šta jr ona pisala Al hoću da jr navučem da dodje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma u kafić je garant i sad nazdravlja za nas blejače na forum ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Xaxaxa Molena Ne izvlačim se Evo jasan odg. Nemam sex a i da imam ne bi bilo sado-mazo Nešto me to ne privlači Je l bolje sad ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|