| Autoru |
Poruka |
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Вучица je napisao: hahah vala baš Vladimire nos će ujutru biti babura ona zrela za branje ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Da me volis slao bih ti tople reci da sto pre prezdravis, ali ovako............. zar ti ja bre ličim na "tople reči", leba ti bolje nekog belog vina da pošalješ kad bi već da šalješ nešto, jelte ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Rec je zakon.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Vladimir je napisao: Rec je zakon. Sad većma mešaš "babe i žabe" Na početku svega beše reč!E sad, da usitnim ka lukac za u sarmicu od vinove loze da posle ne bi rekNo kako te mrzim, a u stvari te nePoznavam Ovo je Forum, na istom, svaka reč ima desetojako značenje i to uglavnom koje nije napisaTo Eto na primer, ne znam gde ja to napisah da volem ili mi daleko bilo, trebaju tople reči (i to na Forum ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) )?! Toliko ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Eh gde ti ode, nisam ni pomislio da me mrzis, a "topla" je zbog prehlade.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
to je kad oš da s mene teraš "mak na konac" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Baš me briga...mene Odin grije...ne odmiče se od mene,maca malena...
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
mene greje mjuZ a i radiJAtor
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
She je za vas junak, čelična ledi.
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Vladimir je napisao: She je za vas junak, čelična ledi. ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif)
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
jaŠta, Margaret Tačer ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ljuta je na mene...i ona i Mojne... ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif)
|
|
|
|
|