| Autoru |
Poruka |
|
Karudijan
|
|

Pridružio se: 29 Jan 2017, 15:33 Postovi: 132
|
Вид Цецин спот на оваквом миусу...ццц... ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
_________________ Мишљење је као дупе. Свако га има.
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Oho novi spot Opet omv I momak sipa edizel
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
nešto svi Kurajber pomanitali pa reko daj da ga uturim i ja ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Laya ,misliš da je ozbiljan? Meni ona kao kursadzije:D
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Karudijan
|
|

|
Вучица je napisao: nešto svi Kurajber pomanitali pa reko daj da ga uturim i ja ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) А био сам некад и Курајбер...негде...давних дана... ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
MeGi je napisao: Laya ,misliš da je ozbiljan? Meni ona kao kursadzije:D Jel Janez?
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Karudijan je napisao: Вучица je napisao: nešto svi Kurajber pomanitali pa reko daj da ga uturim i ja ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) А био сам некад и Курајбер...негде...давних дана... ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) sigurna sam šta ti znači nik?
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
o čem vas dve divanite nikako vas skontati ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Karudijan
|
|

|
Вучица je napisao: Karudijan je napisao: Вучица je napisao: nešto svi Kurajber pomanitali pa reko daj da ga uturim i ja ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) А био сам некад и Курајбер...негде...давних дана... ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) sigurna sam šta ti znači nik? Ко је гледао филм "Последњи круг у Монци", зна за ник. Дуга је то прича.
|
|
|
|
|
|
|
|