| Autoru |
Poruka |
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Senka je napisao: A ja o novom forumašu...nije Kurajber nego Karudijan
Znamo Senka ali Vuki mu tepa Kurajberu
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ja o Moleni ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: Senka je napisao: Ako čovjek i pročita ove komentare,možda nam se više i ne vrati. ![[craying3.gif] [craying3.gif]](./images/smilies/craying3.gif) izvini Senkoslava, u Srećicino i svoje ime piskaram ti jesi potencijal elem, ŠTA TO TOLKO RUŽNO napisasmo pa da nam se radi komentara ne vrati m??????!!!meni je Mane bio super ,dok nuisam cula da je ustvari Molena ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) pa šta to tolko ružno napisasmo bre Srećice pa da neuđe radi našije slova možda oće da kukutelelke za njim ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: Senka je napisao: A ja o novom forumašu...nije Kurajber nego Karudijan
Znamo Senka ali Vuki mu tepa Kurajberu nisam mu tepala no sam pobrljavela i de se deo taj NOVI zvani Karudijan??????????????!
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Vladimir je napisao: Senka je napisao: A ja o novom forumašu...nije Kurajber nego Karudijan
Znamo Senka ali Vuki mu tepa Kurajberu meni se vise svidja Kuraj-Beg ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
znaci otisao nam Manojlo izvini Manojlo ako sam te uvrijedila na pp malo sam oštra bila 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Vladimir je napisao: Senka je napisao: A ja o novom forumašu...nije Kurajber nego Karudijan
Znamo Senka ali Vuki mu tepa Kurajberu meni se vise svidja Kuraj-Beg ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ax pa da grofica bi bega ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Senka je napisao: A ja o novom forumašu...nije Kurajber nego Karudijan
Znamo Senka ali Vuki mu tepa Kurajberu nisam mu tepala no sam pobrljavela i de se deo taj NOVI zvani Karudijan??????????????! jeste Vlajko pobrljavela je ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
za 1 gost-a eve dosta ti za početak ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Senka je napisao: Вучица je napisao: Senka je napisao: Ako čovjek i pročita ove komentare,možda nam se više i ne vrati. ![[craying3.gif] [craying3.gif]](./images/smilies/craying3.gif) izvini Senkoslava, u Srećicino i svoje ime piskaram ti jesi potencijal elem, ŠTA TO TOLKO RUŽNO napisasmo pa da nam se radi komentara ne vrati m??????!!!O kome vi to...  Ja mislim da Molena piše o Manojlu... Vuki i She,ko zna o kome... A ja o novom forumašu... nije Kurajber nego Karudijan ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) шта му фали
|
|
|
|
|
|
|
|