| Autoru |
Poruka |
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Ma neeee...ne smeta ...samo ti oslikavaj...
Ništa,platiću...sad mi je prekasno da tražim drugi hosting... A dobri su momci,i do sada smo imali odličnu saradnju,uvijek su tu za pomoći. Jedini problem je što im neko napada server u poslednje vrijeme pa bude ovih ispada.
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Vece devojke
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
pitam se de je wuki? I megi? i mojne? I VLadimir? I Manijlo? i Molena?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Vladimir je napisao: Vece devojke vece ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Veče Vladimire... Manojlo je otišao odavde... a za druge ne znam...
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
SHE je napisao: Vladimir je napisao: Vece devojke vece ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif) Evo ja ivde, javljam se na prozivku
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
e sad Vlajko kad si doso ima i wuki da dodje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Senka je napisao: Veče Vladimire... Manojlo je otišao odavde... a za druge ne znam... Sto Mane ode, Rece li razlog. Jel bio on tamo na onom forumu
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Vladimir je napisao: Senka je napisao: Veče Vladimire... Manojlo je otišao odavde... a za druge ne znam... Sto Mane ode, Rece li razlog. Jel bio on tamo na onom forumu e stvarno mi fali Mane ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
SHE je napisao: e sad Vlajko kad si doso ima i wuki da dodje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma jok, culi kako mi je ruzno rekla da samo mene ne voli ![[images/smilies/smrcsmrc.gif] [images/smilies/smrcsmrc.gif]](./images/smilies/images/smilies/smrcsmrc.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|