| Autoru |
Poruka |
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
SHE je napisao: vece ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif) Vece She ![[davajcvetjic.gif] [davajcvetjic.gif]](./images/smilies/davajcvetjic.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ha sta kazes? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
ускоро лаку ноћ ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Mojne je napisao: ускоро лаку ноћ ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif) ma de ces sad ce senka samo da zavrsi s medenjacima ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
SHE je napisao: Mojne je napisao: ускоро лаку ноћ ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif) ma de ces sad ce senka samo da zavrsi s medenjacima ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Do ponoci sve gotovo. ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
ви дођете као ИГАРАОНА идем сада играти мало ШАХА
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Vladimir je napisao: SHE je napisao: Mojne je napisao: ускоро лаку ноћ ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif) ma de ces sad ce senka samo da zavrsi s medenjacima ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Do ponoci sve gotovo. ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) evo sad ce cekaj tren ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Vladimir je napisao: SHE je napisao: Mojne je napisao: ускоро лаку ноћ ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif) ma de ces sad ce senka samo da zavrsi s medenjacima ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Do ponoci sve gotovo. ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) evo sad ce cekaj tren ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Mojne je napisao: ви дођете као ИГАРАОНА идем сада играти мало ШАХА ma sedi de ces? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|