| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: SHE je napisao: ne ja otvarila p.p. od Mojneta strasno ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif) samo se ti zajebavaj s životom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) wuki jel imas dosta cokoladica pri sebi da ti posaljem pepejac da vidis? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: ne ja otvarila p.p. od Mojneta strasno ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif) samo se ti zajebavaj s životom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) wuki jel imas dosta cokoladica pri sebi da ti posaljem pepejac da vidis? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma ne želim e ako samo ti meni tu tvoju prenosnu psihologiju pa viš kako ti se vraća prcko ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: e ako samo ti meni tu tvoju prenosnu psihologiju pa viš kako ti se vraća prcko ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ako je ovo prcko onda je king size prcko ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
jel mi neko cacka po p.p. u
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: e ako samo ti meni tu tvoju prenosnu psihologiju pa viš kako ti se vraća prcko ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ako je ovo prcko onda je king size prcko ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) zNam znači, viš kako se kolo sreće okreće ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ne valja kad je čojk fin joŠte manje kad se šale lepo pa na kraju ispane grbav, tužan, mukica, zaljubljet... neutešan i jošte vole al nema problEmko tu je mujZko
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
wuki ako si tuzna da odem joj jednom da napisem ono?
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: e ako samo ti meni tu tvoju prenosnu psihologiju pa viš kako ti se vraća prcko ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ako je ovo prcko onda je king size prcko ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) zNam znači, viš kako se kolo sreće okreće ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) како се примаш . шоу. ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: wuki ako si tuzna da odem joj jednom da napisem ono? samo se ti ispaljuj ko rafalna paljba na bivšem nam danu mladosti ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
pa ne ozbiljno,ako ce nesto da ti znaci reci ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|