| Autoru |
Poruka |
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Nema ovde koristi od mene. laka vama noc ![[offtobed.gif] [offtobed.gif]](./images/smilies/offtobed.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Čekam da vi još pišete Da vidim kako se krecete Pa cu onda ja
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: šta ti bre meni tu tvoju prenosnu psihologiju jopet uturavaš ništa nenapisaK što ti nisi samo ko što obećak nećem spominjem čojka to je tvoja tiha patnja, najjače nedostajanje i niko te ne mere iznervira na tu temu bilo je laxko i šlatko zadovoljstvo osetiti tvoj umilni glasić kako vrišti ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) de wuki ne zajebavaj, ti si moja drugarica i ne volim da patis ako je covek doci ce a ako nije,jbte zaljubi se u nekog drugog ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) e Srećice, Trilenceta se neplašim ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif) niti njeovog dolaska/nedolaska ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) al vim da tebe baš frka ufatila pa nepuŠća, sipčnulo te za neosvest ne zna se koja je gora dal ti il Senkoslava a ni jedna neće da prizna pa sve po mojim leđima lepo sam ti i ondak na čet napisala (al naravno, ti se toga ne sečeaš ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) ), da čovek nije teo da ode ne bi ošo, to što vama nedostava i kukulelečete to obesite mačku o rep uglavnom, svedoci postoju a i zapisnik s sve pečat od bilo mi je milo em drago da te malko iznervirkam ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
pišete brzinom munje jbte
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
MeGi je napisao: Čekam da vi još pišete Da vidim kako se krecete Pa cu onda ja hahahaha ko je rekao da cu ja da pisem
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MeGi je napisao: O she cu da pišem za tu temu hotel Sto ste rekle  napokon neko pametan ![[images/smilies/upozorenje.gif] [images/smilies/upozorenje.gif]](./images/smilies/images/smilies/upozorenje.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: MeGi je napisao: Čekam da vi još pišete Da vidim kako se krecete Pa cu onda ja hahahaha ko je rekao da cu ja da pisem kako bre nepišeš našiljila si volovku pa sve po men ni krivu ni dužnu mukicu mučnu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: šta ti bre meni tu tvoju prenosnu psihologiju jopet uturavaš ništa nenapisaK što ti nisi samo ko što obećak nećem spominjem čojka to je tvoja tiha patnja, najjače nedostajanje i niko te ne mere iznervira na tu temu bilo je laxko i šlatko zadovoljstvo osetiti tvoj umilni glasić kako vrišti ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) de wuki ne zajebavaj, ti si moja drugarica i ne volim da patis ako je covek doci ce a ako nije,jbte zaljubi se u nekog drugog ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) e Srećice, Trilenceta se neplašim ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif) niti njeovog dolaska/nedolaska ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) al vim da tebe baš frka ufatila pa nepuŠća, sipčnulo te za neosvest ne zna se koja je gora dal ti il Senkoslava a ni jedna neće da prizna pa sve po mojim leđima lepo sam ti i ondak na čet napisala (al naravno, ti se toga ne sečeaš ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) ), da čovek nije teo da ode ne bi ošo, to što vama nedostava i kukulelečete to obesite mačku o rep uglavnom, svedoci postoju a i zapisnik s sve pečat od bilo mi je milo em drago da te malko iznervirkam ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ko je rekao da si me iznervirala? ja samo ne mogu vise da delim tvoju tugu i resila sam da ti pomognem sad je sve na njemu i kao sto ti rekoh,ako se ne vrati evo muskarci na forum zaljubi se u cika Vladu,Maneta,pa i u Mojneta mada nemoj Mojneta,mozes s Senkom konflikt da imas ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Onda neću ni ja Kad nr znam sta
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nemojte se samo vas dve potući
|
|
|
|
|
|
|
|