| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
E jbg onda ti nemam dati drugi savet
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Možda bi ti brige sklonio Onaj iz parova Biba struja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: Srećice vim fićka te baš mami ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) sreco moja s tim se mogu izboriti al ima nesto sto mi veliku brigu zadaje i ne mogu o tome da pisem ovde ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Numero uno????!! ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) jbte wuki ko o cemu ti o triletu pa jbte zenooces sad da ga naglas pozovem samo da prestanes u siframa o njemu da pises ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) šta ti bre meni tu tvoju prenosnu psihologiju jopet uturavaš ništa nenapisaK što ti nisi samo ko što obećak nećem spominjem čojka to je tvoja tiha patnja, najjače nedostajanje i niko te ne mere iznervira na tu temu bilo je laxko i šlatko zadovoljstvo osetiti tvoj umilni glasić kako vrišti ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
MeGi je napisao: Možda bi ti brige sklonio Onaj iz parova Biba struja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) o lude zene ko kaze da imam brigu? ahahahaha Megz,skapiraj malo sve je o.k sto bi ti rekla opusti se ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Znam da je sve ok Zato i lupetam 
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Znaci tu je she zalutala U net ljubavi Izgubila se Treba joj kompas 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: šta ti bre meni tu tvoju prenosnu psihologiju jopet uturavaš ništa nenapisaK što ti nisi samo ko što obećak nećem spominjem čojka to je tvoja tiha patnja, najjače nedostajanje i niko te ne mere iznervira na tu temu bilo je laxko i šlatko zadovoljstvo osetiti tvoj umilni glasić kako vrišti ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) de wuki ne zajebavaj, ti si moja drugarica i ne volim da patis ako je covek doci ce a ako nije,jbte zaljubi se u nekog drugog ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
O she cu da pišem za tu temu hotel Sto ste rekle 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Znaci tu je she zalutala U net ljubavi Izgubila se Treba joj kompas  pile moje pirgavo 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: O she cu da pišem za tu temu hotel Sto ste rekle  sta ces da pises?
|
|
|
|
|
|
|
|