| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Sto zbunjene Ja ostala malo na stranici Sto si okacila
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: SHE je napisao: procitajte pesmu super je uh bre Srećice al si brzOpotezna u gugletanju viš, volela bik ja da je to Tadić Goran pisao al nije to ta pesna ne širi dezinformacije ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif) vidi molim te jos joj smeta sto nije goran tadic pa ja da sam musko i tu bi ti izbrisala ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Kad bi taj čovek Video da ga reklamiras she Pa kako ti pises Kontam da bi sve te pesme Prepravio da idu na tvoju adresu
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Srećice vim fićka te baš mami ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) sreco moja s tim se mogu izboriti al ima nesto sto mi veliku brigu zadaje i ne mogu o tome da pisem ovde ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Kad bi taj čovek Video da ga reklamiras she Pa kako ti pises Kontam da bi sve te pesme Prepravio da idu na tvoju adresu sad si vec subjektivna ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
She Kreni kod psihologa To je sad moderno A i sve ti brige za cas rešavaju A možeš i na stari način Koju čašicu da potegnes
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: procitajte pesmu super je uh bre Srećice al si brzOpotezna u gugletanju viš, volela bik ja da je to Tadić Goran pisao al nije to ta pesna ne širi dezinformacije ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif) vidi molim te jos joj smeta sto nije goran tadic pa ja da sam musko i tu bi ti izbrisala ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) nisam napisala da mi smeta, no da bi volela da je baš Tadićev Stenogram namenjen meni... razlika soliter al sad zamisli da mi je BAŠ TA napisana tako upicanjena bila bi bre bitna ko da sam u najmanju ruku fiŠ ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: Srećice vim fićka te baš mami ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) sreco moja s tim se mogu izboriti al ima nesto sto mi veliku brigu zadaje i ne mogu o tome da pisem ovde ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Numero uno????!! ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: She Kreni kod psihologa To je sad moderno A i sve ti brige za cas rešavaju A možeš i na stari način Koju čašicu da potegnes psiholog je bio moderan pre deset godina sad je to nesto sto se podrazumeva ne treba mi psihic za to sto me muci i fala ti sto se iz petnih zila trudis da mi pomognes ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: Srećice vim fićka te baš mami ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) sreco moja s tim se mogu izboriti al ima nesto sto mi veliku brigu zadaje i ne mogu o tome da pisem ovde ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Numero uno????!! ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) jbte wuki ko o cemu ti o triletu pa jbte zenooces sad da ga naglas pozovem samo da prestanes u siframa o njemu da pises ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|